Terhes lehetek?
28-án teszteltem, 29-én megjött a szakadozó, 4 napot késő, 1 napig tartó inkább pecsételő vérzésem. Én 11-re számoltam az ovut, de valójában 15-én volt (ezt onnan tudom, hogy nemrégen voltam dokinál és ő is mondta, hogy az ehavi pém 15-e). Onnantól kezdve akár beágyazódási vérzés is lehetett. 29-től számítva 3 hetes lennék. 15-én ellőttem egy tesztet, az negatív lett. Az orvosom azt írta a papírra, hogy hypomonorrhea, amire a google azt dobja ki, hogy terhesség alatti vérzés. Az endometriumom 7 mm.. Szerintetek?
(Nem most néztem meg először a leletet, csak nem volt még időm ezzel foglalkozni.)
Azért egy tesztet nincs az az isten, h ne lőjek el, ha a helyedben lennék. :D
Nem azért, de ilyen korai terhességnél sokszor még a doki sem lát semmit és akkor elkönyveli, hogy nem vagy terhes, pedig ki tudja. ;)
Ő nagyon jó orvos. Nekem személyes kedvencem. :)
Ha ezt írták a papírra biztos van oka.
Ha 15-én volt az ovu, vagyis ha ő látott érő petesejtet, akkor nem vagy terhes.
A teszt sem fogja még kimutatni csak, ha előző hónapban mégis megfogant valaki. :)
És reméljük ez történt.
Viszont ha előző hónapban fogant már látszódnia kellene, mert akkor nem 3 hetes terhes vagy.
Majus 15-én volt ovum, mi 14-én voltunk együtt. Mivel 29én jött meg, ezért én 14 napot levontam (luteális fázis) és onnan tudom az ovu időpontját. Most az orvos mondta, hozzáadtam 14et, így 29én jön meg. Ha 15étől számolom, 22én és 28án korán teszteltem. Mivel 28án fejeződhetett be elvileg a folyamat. 15én is teszteltem, az is negatív. Most lennék 4 hetes. Beágyazódástól számítva 2 hetesen mentem.Ez csak feltételes mód persze :)
Csak nem értem, miről akar velem beszélgetni.
Ma egész nap feszül a húgyhólyagom, 10 perce voltam pisilni és már megint kell pedig 12 óta 1 pohár vizet ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!