NUB theory szerint kislány vagy kisfiú a babám?
En ismerem, hallottam es olvastam mar rola reszletesebben.
A gond, hogy ehhez latni kellene a lenyeget, amibol a tefotodon (szamomra) semmi sem latszik. A gerincvegzodesnel es fenek kornyeken fekete minden a kepeden.
A mi 13 hetes fotonk pl nagyon jo minosegu es azon sem latszik.
Ezt ott uh kozben lehet megnezni (megkeresik a megfelelo kepallast/szoget), vagy olyan kepen, ami direkt ilyen cellal keszult.
4-es vagyok.
Itt van a foto az egesz babarol es probaltam rakozeliteni a popsira is. Az a baj, hogy a feltoltes kozben lebutitottak a kepeket, igy nem lett olyan eles, mint a telefonomon.
Egyebkent azota mar 20 hetes vagyok, ket nap mulva megyunk uh-ra, valoszinuleg megnezetjuk a nemet, ha mutatja.
En nem feltetlenul akarom tudni, de a ferjem igen.
Oszinte leszek, en negy terhesseget veszitettem el ezelott, epp ezert nem tartom olyan fontosnak, hogy fiu, vagy lany. Minden nap halt adok azert, hogy egyben vagyunk, annyira ezen “gorcsolok”, hogy a neme irrelevans. Csak gyereket akarok, egeszsegeset, jo idoben szuletot. :)
Sajnalom, ami veled tortent, azt hiszem olvastam egy masik kerdesedet is. Kitartas es amig erzelmileg, fizikailag birod, addig ne add fel. legkozelebb sikerulni fog!
1-es vagyok.Sajnos nem valami jó kép,mert pont mikor kimerevítette a doki a képet,akkor félig hátat fordított.A gerince az pont látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!