Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma még nem éreztem egyáltalán...

Ma még nem éreztem egyáltalán mozogni a babám! 22 hetes vagyok pedig kólát ittam ma szinte csak egész nap a 4 dn mondták hogy egyes fokozatban rajta van a köldökzsinór aggódnom kéne?

Figyelt kérdés

Párom és én is feltekeredett köldökzsinórral születtünk

előző hét szerdán voltam uhn ahol előlröl a kis nyakán van a köldökzsinór

2018. jún. 18. 21:20
 1/5 A kérdező kommentje:

Illetve áll.vannak korokozok a magzatvizemben erre feketedio kivonatot vetettet velem a doki meg all a gyomra is emiatt picit tagabb

feketdio kivonatot viszont nem szedem mert a bioboltos szerint karos tilos terhesseg alatt

2018. jún. 18. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Mióta érzed a mozgást? Ha csak néhány napja, akkor nem biztos, hogy gond van, egyébként én mennék orvoshoz a helyedben.

Azt a doki honnan tudja, hogy kórokozók vannak a magzatvízben? Milyen vizsgálatod volt erre irányulóan?

2018. jún. 18. 21:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Allitolag uhn nezte

hal istennek most ereztem hogy mozog

igy este fele szokott

19 hetvota kb

2018. jún. 18. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Na szuper, hogy mozog azóta. :)

Nekem ez az uhn látunk kórokozót és erre zölddio kivonatot adunk eléggé kuruzslásnak tűnik. Erről lehet megkérdeznék egy másik orvost a helyedben.

2018. jún. 18. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sose hallottam meg h Uh-n kimutatnak kórokozót! Ez gyakorlatilag lehetetlen. Nem tudom milyen doki de dió kivonatot ajánl egy fertőzésre??? Ez nekem nagyon sántít. Itt valami nem kerek...
2018. jún. 18. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!