Ma még nem éreztem egyáltalán mozogni a babám! 22 hetes vagyok pedig kólát ittam ma szinte csak egész nap a 4 dn mondták hogy egyes fokozatban rajta van a köldökzsinór aggódnom kéne?
Párom és én is feltekeredett köldökzsinórral születtünk
előző hét szerdán voltam uhn ahol előlröl a kis nyakán van a köldökzsinór
Illetve áll.vannak korokozok a magzatvizemben erre feketedio kivonatot vetettet velem a doki meg all a gyomra is emiatt picit tagabb
feketdio kivonatot viszont nem szedem mert a bioboltos szerint karos tilos terhesseg alatt
Mióta érzed a mozgást? Ha csak néhány napja, akkor nem biztos, hogy gond van, egyébként én mennék orvoshoz a helyedben.
Azt a doki honnan tudja, hogy kórokozók vannak a magzatvízben? Milyen vizsgálatod volt erre irányulóan?
Allitolag uhn nezte
hal istennek most ereztem hogy mozog
igy este fele szokott
19 hetvota kb
Na szuper, hogy mozog azóta. :)
Nekem ez az uhn látunk kórokozót és erre zölddio kivonatot adunk eléggé kuruzslásnak tűnik. Erről lehet megkérdeznék egy másik orvost a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!