Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma volt a 12hetes uh ahol a...

Ma volt a 12hetes uh ahol a következöt erdményt kaptam bpd:21 mm, crl 51mm, fl 9 mm! Nem túl kicsi a baba? A tarkó redö 0,9mm. A doki semmit sem mondott, hogy ez jó vagy nem? Holnap már 13hetes leszek.

Figyelt kérdés
2008. okt. 31. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
Nem ertek a dologhoz, nem vagyok orvos, de szerintem ha baj lenne, ill. ha nem lennenek jok az ertekek/eredmenyek, akkor szolt volna a doki biztosan.
2008. okt. 31. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Én is úgy gondolom hogy ha baj lenne a doki mondta volna. De ne aggódj, minden rendben van. A barátnőmnél 12 hetesen a CRL47 mm volt. Én még sajna nem vagyok terhes, de ha neki rendben van minden akkor biztos hogy nem kicsi!

Sok boldogságot!

2008. okt. 31. 18:57
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Szia!nekem: bpd-18.8 crl-nekem is 51 tarko redő 1.7

ezeket az adatokat ne hasonlitgasd,ezt már énis megtanultam,csak tájékozódás képpen szoktam énis nézni....

de a doc ugyis jelzi,ha bármi gond van,hiszen ezért vannak,ezért elemzik.....

üdv 15heteske

2008. okt. 31. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Legjobb tudomásom szerint teljesen tökéletesek ezek az adatok. Ne aggódj.
2008. okt. 31. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!