Méhen kívüli terhességnél milyen tünetek jelentkeznek?
3napos késés után-28 napos ciklusnál- csináltam egy pozitív tesztet.Nagyon megörűltem,de többet nem csináltam.
A melleim fájnal+szúró fájdalmaim vannak a petefészkeim körűl.Más terhességre utaló jelem SAJNOS nincs.Ugye nem méhen kívüli terhes vagyok???
Nagyon erős görcs, tüsszentésnél éles nyilaló fájdalom valamelyik oldalon, vérzés.
Ne izgulj, nálad minden oké. Boldog babavárást!
Ez a tema engem is erdekel! En most taposom az otodik hetemet, es neha a mensiszeru gorcsokon kivul idonkent eles, szurkalo/nyilallo fajdalmat is erzek es (ez szol az elso valaszolonak is: ) mivel en olyan orszagban elek, ahol a 12.het elott nem csinalnak ultrahangot, ezert jobb ha ismerem a tuneteket, minthogy tul keson menjek korhazba, amig mar tropara megy az egyik petevezetek, vagy valami. Szoval en is kivancsi lennek, hogy vajon mik a pontos tunetek, mikor jelentkeznek a mehen kivuli tunetei legkorabban, ill. legkesobb (hanyadik het kornyeken).
Kerdezonek: nekem is csak annyi tunetem van egyelore, hogy fajnak a melleim, vagyis eleg erzekenyek, meg ez mensis erzes, illetve nem csak gorcsok, hanem neha eles fajdalom, de ez egyelore ritka.
3. válaszolónak: Ha Neked is ezek a tüneteid- elég kicsi az esély h mindkettőnknek méhen kívüli terhessége lenne....Tehát,azt hiszem örűlhetünk a pici babának:):):):)
Boldog babavárást Neked is !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!