Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki terhes, de...

Van itt olyan aki terhes, de elhagyta a párja?

Figyelt kérdés

Olyanra lennék kíváncsi aki jelenleg terhes.

Terhesség miatt hagyott el?

A korodat is leírod légyszíves.

2018. jún. 16. 19:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi, hogy írtál!

Sajnálom.

De ha ő is szeretett volna babát akkor miért csalt meg?

Üdv 21F

2018. jún. 17. 00:18
 12/15 anonim ***** válasza:
En is szomoruan szoktam maszkalni, de csak azert, mert valoszinu beteg a babam. Olyat hallottam, hogy van akit emiatt elhagy egybol még a ferje is vagy kesobb, amikor megszuletik a baba es tenyleg beteg.
2018. jún. 17. 00:23
 13/15 A kérdező kommentje:
bocsánat nem ide akartam írni!
2018. jún. 17. 00:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Jelen!

32 hetesen hagyott el a férjem, mert mehismert vkit.....

Azt hittem, hogy belehalok, mert semmit nem sejtettem. Nekünk maga a teherbeesés sem ment könnyen, az is megviselt bennünket, illetve a terhességgel nem hogy felodozás jött, de több gondunk lett.... de azt nem gondoltam volna róla soha, hogy megcsal...

Korrekt volt, mert elmondott mindent, nem tudtam megszólalni, egyszerűen elment....

Nagyon nehéz volt, de a kisbabám miatt, folytattam mindent, eldöntöttem, hogy azért is megoldom. A nőgyógyászom, nagyon sokat segített, mert terhességem során sok gond volt, sőt meg a szülésnél is. Annyira jól alakultak a dolgok, hogy végül az orvosom lett a párom és most már a a ferjem. 😊 A kisfiam születése után 3 hónappal jöttünk össze. Mindig is éreztem, hogy szimpatikus vagyok neki, de azt hittem, ő csak ilyen kedves es gondoskodó. Azóta közös babánk is van, egy kislány. 😊

Hálás vagyok a férjemnek, mert a legnehezebb pillanatban mellettem volt és akkor is tetszettem neki, amikor nem èpp a legszexibb formámat hoztam. Összességében mondhatom, hogy ennek így kellett lennie és soha nem voltam még ilyen boldog. 💗

2018. jún. 17. 17:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Ez egy szomorú történetnek indult, de a vége csodálatos!:)
2018. jún. 17. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!