Születhet egészséges gyerekünk, ha a párom rendszeres fűhasználó?
Egészséges gyerek születHET, de abból a gyerekből egészséges felnőtt nem lesz.
Rossz példát lát maga előtt, talán még az is jobb, ha nincs apa, mint egy rossz példát mutató apa él a családban.
Tényleg ezek a drogos, füves csávók az egyetlen lehetőségetek a gyerekvállalásra? Normális pasi nincs is?
Tudod, ki akarna egy ilyennek még gyereket is szülni! A születHET, pedig engem nem nyugtatna meg! Mert mi van, ha neked meg pont nem egészséges gyereked születik!
"Megnyugtatlak, a párom ennél intelligensebb"
Ezen 10 perce röhögök. :D az intelligens drogos. :D nem ismerem ezt a fajtát..
És hogy ne legyek teljesen off, én nem merném bevállalni a helyedben. Van sajnos példa ismerősi körben, az hagyján hogy apuka lelépett mert rájött, hogy babázni nem olyan szuper dolog, mint a haverokkal füvezni. Anyuka pillanatnyilag nevtanba hordja a gyereket, még nem derült ki mi a probléma nála, de kezelhetetlen.
Persze, előfordulhat, hogy te szerencsésebb leszel, de én nem merném megkockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!