Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párom drogfuggo mit tegyek?

Párom drogfuggo mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk egyutt a parommal o 25 én 22 vagyok.

Nagyon szeretem de rengeteget szenvedek mellette. Es ami tetozi a dolgot, hogy nem rendes fuvet sziv hanem ezt az ugynevezett "bio" fuvet. A csaladja,en, mindenki mellette alltunk de egyszeruen keptelenseg leszoktatni rola. Ugy erzem egy ev utan belefaradtam. Minden penze a fure megy el, van hogy az én fizetesembol is kéreget.

A gond az, hogy volt egy eset amikor nem védekeztünk.

Május 27-en volt menstruaciom. 3-4 napja iszonyatosan fájnak a melleim és nagyon fáradékony vagyok.

Csináltam tegnap egy tesztet ami negatív lett. Tudom még nagyon korai volt de nem bírtam ki.

Ha terhes lennék nem szeretném elvetetni mert nem lenne hozzá szivem bár tudom hogy egyedül kell majd felnevelnem.

Nagyon kétségbe estem

A kérdésem az lenne volt e mar valaki hasonlo helyzetben? Valamint ti mit tennétek?

2018. jún. 15. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A parodon vagy valami hatalmas sokk segithet amitol mrg jon az esze,vagy ott hagyod.

Elhsizem hogy szereted,de nagyon veszelyes a bio..

2018. jún. 15. 15:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Az a baj rengeteg sokk érhette volna már de semmibol nem tanul.

Az utolso eset az volt mikor a szülei kirakták otthonrol. Így költözött ugye hozzám. Gondoltam majd jobb lesz a helyzet... de tévedtem , itt is megtalálta a magához való embereket.

2018. jún. 15. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott. Milyen életet remélsz egy drogos mellett? Ilyennek vállalnál gyereket? Miből nevelnéd fel egyedül, mert ettől gyerektartást ne nagyon várj.
2018. jún. 15. 15:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen ez is igaz de akkor sem szeretnem elvetetni
2018. jún. 15. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Elso vagyok

Tudod az en parom nagyon nagyon melyrol allt fel, miattam.. Neki ez eleg dopping volt. Azota semmi megcsak alkohol se.

Viszont neked azt ajanlom,hogy lepj minel hamarabb mert ha a te parodban semmi osztonzo ero arra,hogy valtozzon most erted,ertetek akkor nem lesz jobb soha csak rosszabb..Tarts ki!:)

Tamaszkodj a csaladodra a barataidra.

Ha meg beszelgetnel csak ugy random irj nyugodtan:)

2018. jún. 15. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Védekezz! Éljél vele, bulizz vele ha akarsz, de egy gyereket ne tegyél ki ennek! Ez nem család .
2018. jún. 15. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!