Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortol latja a nogyogyasz,...

Mikortol latja a nogyogyasz, ha megtapadt a placenta?

Figyelt kérdés
Pl holnap megyek eves vizsgalatra, 12en volt pe-m. Fog latni valamit?
2018. jún. 14. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha 12-én volt peteérésed, mégis milyen placentáról beszélsz?
2018. jún. 14. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Placenta? Az még nem most lesz. Ajánlom a google-t ismeretszerzés céljából.
2018. jún. 14. 10:52
 3/7 anonim ***** válasza:
2018. jún. 14. 10:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Koszonom :)

Akk hol ap nem lat meg semmit?

Max megvastagodott nyalkahartyat?

2018. jún. 14. 11:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
2 napja volt peteérésed. Mégis mit látna? Pláne, ha rákszűrést értessz az éves vizsgálat alatt.
2018. jún. 14. 11:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod hogy mi a Placenta???Nem azért mert bántani akarlak de a placenta ugy a 14 hét végre alakul ki,amit te irni akartál az a petezsák,kizárt hogy ilyen korán lásson a doki valamit.De ha csinálsz tesztet nemvárt után akkor az hamarabb ad választ neked.
2018. jún. 14. 12:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Májusban voltunk együtt pé-kor. Illetve most júniusban pé-kor. Májusban volt valami menses szerű, de nem mondanám annak - késett is, szakadozott is meg barnáztam sokat. 1 nap volt a rendes mensi. Múlt hónapban 11-én volt pé-m és 28-án csináltam tesztet, mikor már késett. 25-én kellett volna megjönnie.

Azért írtam a placentát. Nem csinálok már tesztet, mert holnap reggel 9.40re megyek, de kíváncsi vagyok, ki mit gondol..ne reménykedjek?

2018. jún. 14. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!