Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire jó a magnézium és baj ha...

Mire jó a magnézium és baj ha nem szedem?

Figyelt kérdés

15 hetes tehes vagyok hét elején szúrkált a bal oldalam, voltam orvosnál és magnézium port írt fel, de sajna nem bírom meginni, mert felkavarodik a gyomrom, most magas magnézim tartalmú ásványvízet iszok, de már nem szúródik.

jó ezis, vagy ki mit mondd.

2008. okt. 31. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

Én is próbálkoztam magnézium pezsgőtablettával, de nem bírtam meginni, úgy utáltam az ízét.

Most Béres Magnéziumot szedek, abból elég napi egy.

Lazítja az izmokat, méhkeményedés ellen jó. Illetve nekem segített terhesség elején, amikor növekedett a méhem, és fájt minden irányból.

Üdv

2008. okt. 31. 15:23
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
A magnézium a keményedéseket, méhösszehúzódásokat előzi meg. Tablettában is szedheted, de szedjed, ha a doki felírta, fontos!
2008. okt. 31. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Szedd a Magne B6.az nagyon jó...
2008. okt. 31. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

en 22 hetes vagyok, csak akkor szedek, ha kemenyedek, ha faj, amugy nem (van valamennyi a terhesvitaminomban is amugy, mielott barki koveket dobalna ram), amugy hetek ota abszolut nem kemenyedek (vagy nem ugy, hogy fajdalmas legyen, vagy kellemetlen), ugyhogy nem szedem. ha fajsz, akkor persze szedd. en a sima magneziumtol hanytam, a berestol eloszor csak hanyingerem volt, de elmult az is szerencslre.

ha eleg magneziumhoz jut a szervezeted, szerintem nem kell kulon szedned.

2008. okt. 31. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
17%

Én 36 hetes vagyok és soha nem szedtem külön magnéziumot. A terhesvitaminban van, azt szedem rendszeresen a mai napig. Lehet, hogy emiatt, de lehet, hogy csak simán a terhességem milyensége miatt, de én 31-32 hetesen tapasztaltam meg az első méhkeményedést, addig nem igazán éreztem, ha volt is, akkor sem vettem észre. A méhszájam sem nyílott.

Ha bármi gondom lett volna, akkor szedtem volna, van itthon egy dobozzal, de feleslegesen nem akartam még azt is kapkodni. Tudom, nagyon hasznos dolog, nem árt, max nem is használ, de csak úgy spontán ok nélkül én nem szedek semmit.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van rá és nem elég az a magnézium, amit egyéb alternatív módon beviszel, ha ismét keményedsz, vagy aggasztó fájdalmaid vannak, akkor próbáld meg a béres magnéziumot, vagy a magne b6-ot, lehet, hogy azt jobban bírod, mint a port.

2008. okt. 31. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

Nekem is irt fel az orvos,és én szedtem,de jobban meglehet inni ha àsvànyvizben oldod fel,nem pedig sima vizben.(szénsavas àsvànyviz)

Mostmàr csak akkor szedem,ha fàjdalmam van,de tényleg probàld meg szénsavas àsvànyvizzel kavarva,sokkal jobb!

2008. okt. 31. 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:
54%

Szia

A dokim azt mondta, hogy a keményedéseimre szedjek MagneB6-ot. Bár a méhkeményédésekre egyátalán nem használt nekem (napi 3*2..), viszont nincs székrekedésem!!!

Úgy látszik mint szinte majdnem minden, ez is szervezetfüggő.

Próbáld ki a többi magnézium készítményt is,, persze úgy, hogy a dokiddal konzultálsz!!

Jobbulást!

33 hetes kismami

2008. okt. 31. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a magne b6-ot szedem mert keményedett a hasam, és olyankor feszült is. Most is keményedik, de már egyáltalán nem kellemetlen. Napi 1-2 szemet szedek, de ez szervezet függő.

22 hetes kismama.

2008. nov. 1. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!