Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szuro erzes a hasamban,...

Szuro erzes a hasamban, masnak volt ilyen?

Figyelt kérdés

23 hetes vagyok es ugy szur a hasam,mint mikor beszorul a levego csak epp lejjebb alig birok tole menni. Mi lehet ez? Mar masodjara fordul elo . Nyulnak az izmok vagy mi lehet?

Trollok mashova legyszi. Koszonom elore is a valaszokat.

2018. jún. 11. 09:35
 1/5 anonim válasza:
100%
Szia! Tegnap egész nap ugyanígy éreztem, nekem egyfolytában fájt, ma reggel hívtam a dokit, megnyugtatott hogy ez a babák növekedésével jár. Természetesen a védőnő felhívta korábban rá a figyelmem, hogy számíthatok ilyen jellegű fájdalomra, ahogy nyúlnak az izmok, engem az ijesztett meg, hogy állandó volt és nem akart múlni..de a doki szerint előfordul hogy épp egy idegszálat nyom kitartóan a baba és addig nem kell aggódni, amíg nem a hüvelybe nyilallik lefelé, vagy nem rendszeres, ill.nem kíséri vérzés.
2018. jún. 11. 10:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! Ilyesmire tippeltem en is,de gondoltam megkerdezem hatha valaki mas is volt mar igy,mert ez meg uj nekem 😄 Szerencsere ,,hamar" elmult mindketszer 😊
2018. jún. 11. 11:07
 3/5 anonim válasza:
Szívesen! Átérzem a kétségeid, nekem is első terhesség, 20 hetes vagyok és ráadásul ikreket várok ☺ Néha igazán nehéz eldönteni mi számít még „normális" fájdalomnak, érzésnek.
2018. jún. 11. 11:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Jaj gratulalok,egybol ket lurko 😍

Hat igen vannak dolgok,amik felett csak allok ertetlenul,hogy ez most akkor nooormalis igy? 😄 az a baj a vedono annyi infot tomott a fejembe a 2 alkalommal,mikor talalkoztunk,hogy fele nem maradt meg 😄 volt itt mar derekbecsipodestol kezdve minden,szoval nalam a fajdalom mar mashol indul ez a nem tudok jarni ugy szur meg a kellemetlen kategoria 😄

Jo egeszseget Nektek 🤗

2018. jún. 11. 12:22
 5/5 anonim válasza:
Köszönöm szépen! Jó babavárást kívánok!
2018. jún. 11. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!