Nektek melyik név tetszik jobban a Viktória vagy az Anna?
Figyelt kérdés
Gondoltam arra is , hogy mindkettőt adnánk. Rövid a vezeték név és találna. De még nem vonakodom a két névtől.2018. jún. 10. 14:07
11/21 anonim válasza:
Mindkettő szép név, de az Anna jobban tetszik.
12/21 anonim válasza:
Viktória!Nem kérünk több Annát.
13/21 anonim válasza:
Inkabb Viktória
Az annaba van valami ami szep?
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget
2018. jún. 11. 06:44
18/21 anonim válasza:
Mindkettő név szép a maga módján.
Én magában nem adnám az Annát,igaz egyszerű de nagyszerű név, de nagyon sok kislány és nagylány viseli.
Én a Viktóriát adnám,ha egy lány nevet szeretnél adni.
Az Annát csak a Viki mellé ajánlanám.:)
19/21 anonim válasza:
Mindkettő szép, de mindegyik mellett vannak prok és kontrák.
Az Anna egyszerű, rövid, mégis szép hangzású név, és elêg gyakori, de sokféle becézése van: Panni, Anni, Ani, Panka, Ancsa, Ancsi...stb.
Viktóriából viszonylag kevesebb van, mint Annából, viszont a Viki becenevén kívül nagyon nincs más választási lehetőség.
Tehát én inkább az Anna felé hajlik, de lehetne Anna Viktória is.
Nekem így nagyon tetszik.
20/21 A kérdező kommentje:
Az Anna azért is tetszik mert nem szükséges becézni, úgy szép ahogy van. A Viktória név meg mindig is tetszett és a becézése is tetszik.
2018. jún. 12. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!