2 napja szinte semmi mozgást nem érzek! 20 hetes 4 napos körül lehetek. Kb 19 hét 3 napjától érzem ha mozog a lábikója. Mi lehet?
Hétfőn voltam.
Minden a legnagyobb rendben.
Meg is nyugodtam.
Ez volt ugye a genetikai uh második felvonása.
Tegnap még érezgettem de ma kb szinte semmi.
Most hogy írok egy kicsit mozgicsál végre 😥
Ez a fronttól?
A lábikója a bal oldalon van
Ezt az uh is megerősítette.
Ha még csak pár napja kezdted érezni, akkor simán lehet 1-2 nap, amikor nem érzed.
A babák általában akkor kezdenek mozogni, ha ettél és lepihensz utána. Ezt esetleg próbáld majd ki.
Szia!
Lehet a fronttól is. Pico lányom, ha meleg front jött, szinte egész nap alig mozgott.
Nekem az váló be
3. vagyok, véletlenül elküldtem.
Tehát, nekem az vált be, hogy oldalra feküdtem, főleg bal oldalamra és akkor elkezdett rugdosni. Illetve az evés is be szokott jönni. Nagyobbik lányom mindig sajtevés után volt a legaktívabb.
Nyugodj meg biztos a front miatt van! Nekem is van olyan, hogy egész nap nem jelentkezik, máskor meg majd kibújik a köldökömön. :) Ha nem érzem mozogni mindig lefekszem, a hasamra teszem a kezem, beszélgetek hozzá és már jön is a válasz, próbáld ki te is!:)
25 hkm
Ennyi idősen a frontokra gyakran megbújt...
Még. Most is csentesebb 1,5 héttel a szülés előtt
Tnap nekem is keveset mozgott, egesz nap dog meleg volt, este szakado eso, szoval front. Nyugi!
28 hkm
18+4 hetes vagyok ma, 2 napja nagyon lusta az én babám is. 16. héttől érzem tisztán a mozgását, 2. babám.
Én a nagy melegre és a frontokra fogom.
Nemsokara majs rendszeresen érzed őt.
Én 19hetesen éreztem eloszor aztan másnap is de utána 2 hetig semmi es utana sem minden nap.
Aztan 25 hettol meg se allt a fiam, pedig neha jo lett vna.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!