Mennyire normális a terhesség elején? Nagyon aggódók.
Amint megtudtam, hogy terhes vagyok azóta nagyon aggódók a baba miatt. A párom hala nagyon megértő és megbeszéltük, hogy ameddig nem látott orvos addig nem fekszünk le egymással. Nekem viszont éjjel álmomban orgazmusom volt és arra keltem fel, hogy görcsölök. Nem tartott sokáig az orgazmus után, inkább kellemetlen volt de vérzés nem volt! Mennyire normális ez? Nagyon aggódók :( 7khm
Válaszokat köszönöm előre!
Nem normális, hogy így parázol.
7 hetesen meg mire vársz? Már mehetnél. orvoshoz. A parát mondjuk nem fogja elmúlasztani
Orgazmus hatására a méh össze húzódik ami normális enyhe menstruációs görccsel.
Nekem veszélytetett terhes volt álmomban orgazmusom,és én is méhösszehúzódásra ébredtem enyhe görccsel.
Nem lett semmi baj.
Azóta már eltelt 5 hét és élhetünk házas életet,de azóta sincs probléma.
Egy egészséges terhességnél nem okoz gondot az együttlét.
Nyugodj meg.
Boldog babavárást.
A párod hala megértő? 😂😂😂 Bocs, de ezen kifeküdtem.
Egyébként az álombéli orgazmussal akkor se tudsz mit kezdeni, ha esetleg el lesztek tiltva a szextől, szóval ezen kár stresszelni.
Nekem az elején olyan görcseim voltak ami a vakbélgyulladás szintjével vetekszik.
De nem lett semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!