Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha van egy kis...

Normális ha van egy kis folyásom terhesen?

Figyelt kérdés
Kevés sárgás-fehér folyásom van, 11 hetes terhes vagyok. Ugye nem lesz baja a babámnak?
2007. nov. 30. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Normális, sőt! Ha kicsit utánanézel, olvashatod, hogy mindenkinek van, sőt barnás is, van aki meg menstruál. Nyugi, minden rendben!
2007. nov. 30. 12:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
szia nekem azt mondta a dokim,hogy az teljesen normális mert a méh növekedésésvel ahüvelyváladékozás is nő.Csak arra figyelj ha büdi vagy elszíneződik az lehet fertőzés is.Barnás váladék lehet,de csak ha nem számottevő.
2007. dec. 1. 15:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos én ellentmondok az előttem szólóknak. Nekem is ilyen folyásom volt, de mivel nem volt szaga hallgattam a többiekre és nem mentem orvoshoz. Aztán az aktuális terhesrendelésen a doki rákérdezett, hogy va-e folyásom és amikor mondtam, hogy van azonnal megvizsgált és kiderült, hogy fertőzésem van. Adott kúpot és azt mondta legközelebb azonnal menjek vissza bármi van. Persze nem biztos, hogy nálad is ez van, csak azért írtam le, hogy lásd nem mindenkinél normális ez a tünet!!!
2007. dec. 2. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!