Raalltunk a teso projektre. Mit csinaljunk jobban, mint az elsonel, hogy hamar osszejojjon?
Az elsônél én sem segítettem rá semmivel, 6 hónap alatt jött össze. A tesónál elkezdtem ovu tesztelni, 2. hónapban sikerült. Szerintem annyiból érdemes kipróbálni, hogy tudd, mikor ovulálsz, én pl. hamarabb, mint naptár szerint kellene.
Patikában tudsz venni, olyanok mint a terhességi tesztek, csak más hormont mérnek a vizeletben.
Amiket én használtam, làttam, márkától függôen 5-10 db van egy csomagban és olyan 4-7000 Ft körül vannak.
De itt szoktak netrôl rendelni, az állítólag olcsóbb, de én nem ismerem.
"Off, de ti amúgy csak gyerekcsinálás céljából szexeltek? Szerintem egy jól működő házassághoz hozzátartozik a minimum 2-3 naponkénti együttlét, akkor meg fölösleges tesztelgetni."
Haha! Neked van 1-2-3 éves gyereked? Nagyon jó gyerkőc lehet!
Én most akarok ovu tesztet venni. Mi már a 3. próbálkozós hónapban j
Bocsi elküldtem...
Járunk. De még semmi. Az első gyerkőc is lassan jött össze. Így én is vedzek tesztet, mert sajna a 3 évesem és a munka mellett mi nem szoktunk 2-3 naponta összenújni. És ez a gyakorlatban nem is volt túl hatékony már az első gyerkőcnél sem
Semmit nem kell csinálni. Az első 7 év után jött össze, a második meg 4 hónap után. Az elsőt akartam pár évig aztán nem foglalkoztam vele csak egy másik helyre költöztünk...
A másodikkal meg egyáltalán nem foglalkoztam, csak nem védekeztünk. Úgy látszik "szerencsés" helyre költöztünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!