Lea névről vélemény?
Figyelt kérdés
Ez a kedvenc nevem.
Nagyon régóta.
Unokatesóm 7 éves ő is Lea.
Akkor tetszett meg nagyon.
Jövőhéten derül ki hogy kislány e vagy kisfiú.
De 4 hónaposan nem láttam fütyit és valószínű már nem is nagyon nől ki mert terpeszben volt akkor :)
Nekem nagyon teszik.
Páromnak is bonyolult czs neve van.
És illene hozzá. :)
2018. jún. 1. 11:54
2/11 anonim válasza:
Nekem olyan túl egyszerű,mintha nem lenne befejezve. De ha Nektek tetszik akkor add ezt a nevet neki! :)
5/11 anonim válasza:
Szerintem jó név, én egy kislányt ismerek ilyen névvel és ő olyan csodaszép és tündéri aranyos, kedves gyerek, hogy csak jóra asszociálok erről a névről.
6/11 anonim válasza:
Nekem a Lia jobban tetszik, vagy a Léna :)
7/11 anonim válasza:
Tetszik! A legtöbb "L" betűvel kezdődő név szép!
8/11 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik ez a név. Lehet csak azért mert a szomszédban a cigány asszony Lea.
A Lia az már szép.
9/11 anonim válasza:
Barátnőm perzsája Lea, nekem állatnév, komolytalan egy embernek, csakúgy mint a Lia.
10/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép. Én a lányomnak a Leona nevet szánom, az is hasonlít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!