Természetes gyógymódokat ismerték teázáson kívül megfázásra? 14hkm
Sziasztok!
14 hetes kismama vagyok, olyan problémám van hogy nagyon megfáztam ebben a melegben kb 2 napja éreztem először h nagyon fáj a torkom és a fejem, de mára Sajnos bedugult a fülem és az orrom is mindezeken felül. A oroomból sárgás-zöldes váladékot fújok... 😕 A legnagyobb problémám az, hogy nem szeretnék antibiotikum kúrán átesni mivel elég sokat kaptam az elmúlt hónapok alatt amivel hála az égnek semmi baja nincs a babámnak mert vizsgálták(még mielőtt bombázna valaki a hülye válaszokkal és kérdésekkel tüdőgyulladásom és hörghurutom volt korábban ami miatt az antibiotikum szedés mellett döntött az orvos!)Ez a második terhességem, túl vagyok a genetikai uh-n és vérvétel én ami negatív lett. Természetes gyógymódok érdekelnek olyanok amik beváltak valakinél, nem szeretnék felülfertőződni mert újabb antibiotikum kúra vár rám akkor és féltem a babámat bár tudom jobb kigyógyulni a betegségből mint hogy a pici károsodjon.... 😪☹️ Nem utasitom vissza az orvos tál felirat gyogyszereket ha azt valóban szükséges beszednem... ☹️Köszi a segítséget!
Béres csepp szedhető terhesen, az immunrendszered kell erősíteni.
A zöldes-sárgás orrváladékkal meg csak el kéne menni orvoshoz, ha baktérium, ahhoz kell az antibiotikum. Az immunrendszer erősítése azért fontos, hogy ne ess egyik betegségből a másikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!