Hogy kezdődik/hogy imdul be természetesen a szülés vagy vajúdás?
Figyelt kérdés
Bar második gyermekemet varom az elsőt sajnos inditani kellett veseproblémák miatt.
Még 11 hetes vagyok de már aggódok és izgatott is vagyok egyben hogy honnan fogom tudni hogy ez mar az?
Vagy hogy mikor érdemes a kórházba mennem?
Előre is köszönöm ha leírjátok.
2018. máj. 30. 05:31
11/15 anonim válasza:
Nekem a szülés előtti két napban rendszertelen fájások, derékfajdalom jelezte. Ebben a 2 napban távozott a nyákdugó is. 3. nap este 10kor rendszeressé váltak a fájások, éjfél körül elfolyt a magzatvíz és reggel 6 órára meg lett a kicsi. Tudni fogod mikor jön!
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ennyien írtatok.:)
2018. máj. 30. 14:04
13/15 anonim válasza:
Szülés előtt 2 héttel elkezdett apránként távozni a nyákdugó ( vasárnap este majd a rá következő vasárnap is majd rá két napra) aztán egy reggel kimentem pisilni, láttam hogy kis nyákdugó kipottyant és elkezdett folydogálni a magzatvizem. Kb egy óra múlva jöttek a komolyabb fájások, 12:06 kor megszületett kisfiam Misike :)
14/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek.Remélem en sem leszek elveszve.:)
2018. máj. 30. 20:17
15/15 anonim válasza:
Elontott a magzatviz,delutan 4 kor, ejjel 3 kor meg lett az en eletem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!