19+3 napos terhességnél ezek az eredmények jónak számítanak?
sajnos nem engedi a képhez tartozó linket úgy hogy leírom.
Egy élő magzat fejvégü fekvésben.
A lepény a hátsó falon tapad, mélyen. (A mélyen kihangsúlyozva)
BPD: 44 mm AC:124mm FL:28mm HC:157mm OFD:54mm súlybecslés: 255g
Írtak még olyat, hogy Hum: 28mm
"Sajnos nem mondanak vizsgálat közben semmit. "
Azért, mert nincs semmi baj. Ha lenne, mondanák.
Ne haragudj, de ezen a két válaszon mégis mi nem volt normális?
Leírtuk, hogy normálisak az eredményeid, azért nem mondtak semmit. Komolyan nem értem, ezen mi nem normális válasz.
"Azért, mert nincs semmi baj. Ha lenne, mondanák."
Ezt írtam. Szerintem eléggé egyértelműen benne van az, hogy normálisak az értékek. Nincs semmi baj = normálisak az értékek.
Plusz ha azt mondom, hogy "ha baj lenne, szóltak volna", annak egyenes következménye az is, hogy ha nem szóltak, akkor nincs baj, azaz rendben vannak az értékek.
Továbbra sem értem a felháborodásod.
Ne haragudj, de akkor se értem, hogy mi volt ennyire sértő a válaszunkban. Teljesen normális hangnemben válaszoltunk.
A kérdésed annyi volt, hogy normálisak-e az értékeid, mi pedig megírtuk, hogy igen. Ha nem erre voltál kíváncsi, hanem arra, hogy melyik rövidítés mi és mi az a mélyen tapadó lepény, miért nem azt kérded?
BPD=falcsonti átmérő
AC=haskörfogat
FL= combcsont hossza
HC= fejkörgfogat
OFD=nyakszirt és homlok közötti átmérő
HUM= karcsont hossza
A súlybecslés értelem szerűen a magzat jelenlegi tömege.
A mélyen tapadó lepény meg annyit jelent, hogy a lepény széle eléri a méh passzív szakaszát. Előfordulhat miatta vérzés, de legtöbbször semmiféle gondot nem okoz, a hüvelyi szülést sem akadályozza. És a lepény egyébként is "vándorolhat", ahogy nő a méh, szóval 19 hetesen semmi jelentősége nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!