Baba lehet a dologban, ha 4 napja kesik es 4 napja az alaphom 37.1 reggel?
"Ez van, de mar csak 2 evig kb a lanyunk az ovit mar Dunantulon kezdi"
Milyen lĂĄnyotok? Ha van mĂĄr gyereked, igazĂĄn tudhatnĂĄd, hogyan kĂ©szĂŒlt. Ăs egy teszttel hamarabb megtudod, hogy terhes vagy-e, mint itt a "tapasztalatok" gyƱjtĂ©sĂ©vel. Aki meg a halĂĄlfsza utĂĄn lakik 5km-rel, Ă©s gyereket tervez, miĂ©rt nem tart otthon tesztet??
Es te miert vagy ilyen bunko?!
Van egy egyeves lanyom.
Tudom, hogy keszul a gyerek, tudom, hogy tesztelni kell de nekem az elsonel semmi tunetem nem volt.
Egyebkent, hogy megnyugodjal, este lesz teszt. Elinteztem..
Azert nem tartok itthon, mert van amikor be tudok jutni a varosba csak most igy jott ki es pont nem tudok 29-ig..
Szerintem egy kis xanaxot szedhetnel..
Nem nekem kell xanax...đ
Nem elĂ©g tĂŒnet, hogy nem jött meg??
A hĆ sem mĂ©rvadĂł igazĂĄbĂłl, mert akĂĄr egy gyulladĂĄs miatt is lehet Ă©s olvastam olyat is, h sokaknak csak a mensi vĂ©gĂ©n megy le.
2 nap es kiderĂŒl. De ha segĂtsĂ©get vĂĄrsz szerintem ne legyĂ©l ilyen harapĂłs...
Nem az arcom nagy. En tapasztalatokra voltam kivancsi, nem arra, hogy igen, az vagyok.
Hanem pl, hogy igen, nekem is 37 folott volt a hom es hasonlo..
Ez az oldal a szemelyes tapasztalatok megosztasara van, nem a kotekedesre es a miert nem lehet tesztet venni jellegu kerdesekre. Lehet tesztet venni, lesz is, de addig azt remeltem, lehet normalis emberekkel beszelgetni, hogy kinel mi volt. De ugy latszok, csak ez a suttyo ir ide, aki csak bunkozni tud a masikkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!