Baba lehet a dologban, ha 4 napja kesik es 4 napja az alaphom 37.1 reggel?
"Ez van, de mar csak 2 evig kb a lanyunk az ovit mar Dunantulon kezdi"
Milyen lányotok? Ha van már gyereked, igazán tudhatnád, hogyan készült. És egy teszttel hamarabb megtudod, hogy terhes vagy-e, mint itt a "tapasztalatok" gyűjtésével. Aki meg a halálfsza után lakik 5km-rel, és gyereket tervez, miért nem tart otthon tesztet??
Es te miert vagy ilyen bunko?!
Van egy egyeves lanyom.
Tudom, hogy keszul a gyerek, tudom, hogy tesztelni kell de nekem az elsonel semmi tunetem nem volt.
Egyebkent, hogy megnyugodjal, este lesz teszt. Elinteztem..
Azert nem tartok itthon, mert van amikor be tudok jutni a varosba csak most igy jott ki es pont nem tudok 29-ig..
Szerintem egy kis xanaxot szedhetnel..
Nem nekem kell xanax...😀
Nem elég tünet, hogy nem jött meg??
A hő sem mérvadó igazából, mert akár egy gyulladás miatt is lehet és olvastam olyat is, h sokaknak csak a mensi végén megy le.
2 nap es kiderül. De ha segítséget vársz szerintem ne legyél ilyen harapós...
Nem az arcom nagy. En tapasztalatokra voltam kivancsi, nem arra, hogy igen, az vagyok.
Hanem pl, hogy igen, nekem is 37 folott volt a hom es hasonlo..
Ez az oldal a szemelyes tapasztalatok megosztasara van, nem a kotekedesre es a miert nem lehet tesztet venni jellegu kerdesekre. Lehet tesztet venni, lesz is, de addig azt remeltem, lehet normalis emberekkel beszelgetni, hogy kinel mi volt. De ugy latszok, csak ez a suttyo ir ide, aki csak bunkozni tud a masikkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!