KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » TerhessĂ©g » Baba lehet a dologban, ha 4...

Baba lehet a dologban, ha 4 napja kesik es 4 napja az alaphom 37.1 reggel?

Figyelt kérdés
Nincs gorbem, azt nem tudok mutatni. Teszteet csak 2 nap mulva tudok venni 😄
2018. mĂĄj. 27. 05:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

"Ez van, de mar csak 2 evig kb a lanyunk az ovit mar Dunantulon kezdi"

Milyen lĂĄnyotok? Ha van mĂĄr gyereked, igazĂĄn tudhatnĂĄd, hogyan kĂ©szĂŒlt. És egy teszttel hamarabb megtudod, hogy terhes vagy-e, mint itt a "tapasztalatok" gyƱjtĂ©sĂ©vel. Aki meg a halĂĄlfsza utĂĄn lakik 5km-rel, Ă©s gyereket tervez, miĂ©rt nem tart otthon tesztet??

2018. mĂĄj. 27. 08:36
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/28 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Es te miert vagy ilyen bunko?!

Van egy egyeves lanyom.

Tudom, hogy keszul a gyerek, tudom, hogy tesztelni kell de nekem az elsonel semmi tunetem nem volt.

Egyebkent, hogy megnyugodjal, este lesz teszt. Elinteztem..

Azert nem tartok itthon, mert van amikor be tudok jutni a varosba csak most igy jott ki es pont nem tudok 29-ig..

Szerintem egy kis xanaxot szedhetnel..

2018. mĂĄj. 27. 08:50
 13/28 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Nem nekem kell xanax...😀

Nem elĂ©g tĂŒnet, hogy nem jött meg??

2018. mĂĄj. 27. 09:03
 14/28 anonim ***** vĂĄlasza:
4 nap kĂ©sĂ©s mĂ©g nem olyan sok idƑ, bĂĄrmitƑl lehet.
2018. mĂĄj. 27. 09:04
 15/28 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
VegyĂ©l vissza az arcodbĂłl kĂ©rdezƑ. FeltettĂ©l egy kĂ©rdĂ©st, amire igazĂĄbĂłl csak a teszt tud vĂĄlaszt adni. A tapasztalatok semmit nem Ă©rnek. De igen, terhes vagy! Gondolom ezt akartad hallani. Tudod, hĂŒlye kĂ©rdĂ©sre, hĂŒlye vĂĄlasz.
2018. mĂĄj. 27. 09:05
 16/28 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

A hƑ sem mĂ©rvadĂł igazĂĄbĂłl, mert akĂĄr egy gyulladĂĄs miatt is lehet Ă©s olvastam olyat is, h sokaknak csak a mensi vĂ©gĂ©n megy le.

2 nap es kiderĂŒl. De ha segĂ­tsĂ©get vĂĄrsz szerintem ne legyĂ©l ilyen harapĂłs...

2018. mĂĄj. 27. 09:32
 17/28 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Nem az arcom nagy. En tapasztalatokra voltam kivancsi, nem arra, hogy igen, az vagyok.

Hanem pl, hogy igen, nekem is 37 folott volt a hom es hasonlo..

Ez az oldal a szemelyes tapasztalatok megosztasara van, nem a kotekedesre es a miert nem lehet tesztet venni jellegu kerdesekre. Lehet tesztet venni, lesz is, de addig azt remeltem, lehet normalis emberekkel beszelgetni, hogy kinel mi volt. De ugy latszok, csak ez a suttyo ir ide, aki csak bunkozni tud a masikkal!

2018. mĂĄj. 27. 09:32
 18/28 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Koszi, igen ilyeneket olvastam en is. A regi kerdeseknel kedvesebbek voltsk az emberek egymashoz
2018. mĂĄj. 27. 09:35
 19/28 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Igazabol mas tunet ugy nincs, csak annyi, hogy neha feszul a mellem, mintha tuvel beleszurnanak. Nagyon varom mar az estet, 2 dbos tesztet kerettem direkt, tartalekba is legyen 😆
2018. mĂĄj. 27. 09:36
 20/28 anonim ***** vĂĄlasza:
Én 3 nap kĂ©sĂ©s utĂĄn vĂ©geztem tesztet. ElsƑ tĂŒneteim az Ă©melygĂ©s (Ă©jjel) Ă©s a mell Ă©rzĂ©kenysĂ©g volt.
2018. mĂĄj. 27. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!