Fiúra vagy lánya van nagyobb esély?
Figyelt kérdés
11 hetes terhes vagyok. Csak kivancsiságból írom ki a kérdést. Peteérés előtt 4 nappal voltunk együtt és baba lett belőle. Hallottam mar ilyen olyan pletykákat hogy mikor melyikre van nagyobb esély. ( nem fontos a neme csak mig meg nem tudjak mondani kíváncsiságból érdeklődöm.2018. máj. 26. 19:26
3/13 anonim válasza:
Ha csak ovu előtt 4 nappal voltatok együtt és utána ovuig már egyáltalán nem, akkor kislányotok lesz. Ha voltatok együtt a 4 nap után is akkor már bonyolultabb a helyzet.
4/13 A kérdező kommentje:
Csak akkor voltunk együtt ovu-ig már azon kívül nem
2018. máj. 26. 20:33
5/13 anonim válasza:
Akkor én kislányt mondanék 90%-ban. Nekünk is így lett lányunk. Majd írd meg mi lett ha már tudjátok.
3-as vagyok
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Utana néztem en is alaposabban. Meglep hogy valóban ezt írják és sokótoknal így is lett. Rendben, megírom.
2018. máj. 26. 20:40
7/13 anonim válasza:
Nekünk is így lett lány :) én is lanyt tippelek. Majd írd meg ha kiderül a neme :)
8/13 anonim válasza:
Szia! 1 kislányom ovu előtt jóval,2 kislányom ovu előtt 2 nappal ovukor is,3 kislányom ovu napján, 4 úgy néz ki fiú és ovi előtt. Szóval ki tudja hogy van ez:)
9/13 anonim válasza:
Kislányra nagyobb az esély. Nekünk is így lett kislány, ovu előtt 4nappal, fiú pedig ovuláció napjából. :)
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!!
2018. máj. 27. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!