Korai terhességnél, spontán vetéléskor a vérzés és a görcsölés mennyi ideig tartott annál, aki keresztülment ezen? Mikor, hányadik napon mentetek dokihoz, hogy megnézze teljesen kiürült-e minden?
ja, azt lefelejtettem, hogy amúgy nővérke azt mondta, hogy a műtét után 3 héttel 8 tehát már csak 2 ) kell visszamennem kontrollra..gondolom megnézik, hogy rendesen kiürült-e..
+ amit kiszedtek belőlem azt elküldték szövettanira..arra még 5 hetet kell várnom..
remélem minden ok lesz!
szorítok neked is!
Nem tudom, hogy a(z esetlegesen) feleslegesen adott progeszteronnak van-e valami mellékhatása, azért nem írnak fel némely orvosok automatikusan ilyen esetekben vagy mi más lehet az ok, hogy van aki rögtön ad, van aki meg nem?
Engem annyiszor szúrtak hcg miatt, de egyszer se mondta a doki, hogy a progezsteront is mérje be a labor. Ezt én se értettem. Már azon voltam, elmegyek egy magánlaborhoz és megnézetem saját költségen, legfeljebb kiderül, hogy azzal biztos nincs baj - és akkor megnyugszom. De aztán felesleges lett, miután a hcgtermelés leállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!