Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korai terhességnél, spontán...

Korai terhességnél, spontán vetéléskor a vérzés és a görcsölés mennyi ideig tartott annál, aki keresztülment ezen? Mikor, hányadik napon mentetek dokihoz, hogy megnézze teljesen kiürült-e minden?

Figyelt kérdés
Nekem 5 hetesen már kiderült, nem nő a hcg, el fog menni a baba. Tegnap be is indult a vérzés (a 6 hetet sem értem el), de érdekelne kinél mennyi ideig tartott a vérzés és milyen erősen görcsölt közben?
2010. jún. 15. 12:17
1 2
 11/14 eszo ***** válasza:

ja, azt lefelejtettem, hogy amúgy nővérke azt mondta, hogy a műtét után 3 héttel 8 tehát már csak 2 ) kell visszamennem kontrollra..gondolom megnézik, hogy rendesen kiürült-e..

+ amit kiszedtek belőlem azt elküldték szövettanira..arra még 5 hetet kell várnom..

remélem minden ok lesz!

szorítok neked is!

2010. jún. 15. 14:27
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy a(z esetlegesen) feleslegesen adott progeszteronnak van-e valami mellékhatása, azért nem írnak fel némely orvosok automatikusan ilyen esetekben vagy mi más lehet az ok, hogy van aki rögtön ad, van aki meg nem?

Engem annyiszor szúrtak hcg miatt, de egyszer se mondta a doki, hogy a progezsteront is mérje be a labor. Ezt én se értettem. Már azon voltam, elmegyek egy magánlaborhoz és megnézetem saját költségen, legfeljebb kiderül, hogy azzal biztos nincs baj - és akkor megnyugszom. De aztán felesleges lett, miután a hcgtermelés leállt.

2010. jún. 15. 15:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Az utrogestanról annyit,hogy csak egészséges babát tart meg...ha genetikai bármi baj van vele ugyanugy elvetélhetsz...Nekem is volt vetélésem...2 utána már köv terhességnél KÉRTEM gyógyszert.Most én is elvetéltem nagy valószínűséggel. A DOKI NEM TARTOTTA INDOKOLTNAK.
2012. aug. 22. 14:02
 14/14 anonim válasza:
Nekem nem volt olyan korai, a 12. heten tortent, kedd este volt egy nagyon hirtelen nagy mennyisegu szurkesbarna valadek, 2-3 orara ra indult a mensiszeru verzes, es masnap delutan fel 2-ig tartott a veteles. Csak az utolso 2-3 ora volt elviselhetetlenul fajdalmas sirassal es orditassal. En ahogy megindult, kb orankent bevettem egy kis svedcseppet, szerintem az segitett, hogy ne huzodjon el.
2016. febr. 23. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!