30-33 hetes kismamák! Nektek mennyit mozog a babátok?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert mostanában az enyém kevesebbet mozog. Ti is tapasztaltatok ilyet?2018. máj. 22. 18:25
1/3 anonim válasza:
Reggel van egy kis torna odabent, ebéd után is van egy kis mozgás, délután is többször van, hogy 10 percig rugdos egyfolytában. Ha sétálok, vagy jövök megyek egész nap akkor alszik, szerintem elringatja a járásom, inkább akkor jelentkezik be, ha nyugalomban vagyok :)
30hetes
2/3 anonim válasza:
Nekem is inkább akkor mozog, ha nyugiban vagyok. Olyan meg nem sokszor van. Amúgy minél kevesebb lesz a helye, annál kevesebbet fog mozogni.
3/3 anonim válasza:
Reggel mikor felebredek elkezdi, eleg aktiv a delelott elso feleben. Utana gondolom pihen. Mocorog kicsit napkozben, de igazan estere indul be megint. 30+5 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!