Ki hányadik héten mosta ki a baba holmit és rakta össze a kórházi cuccot?
Ez engem is nagyon érdekel :)
32 hkm
Az elsőnél magzatvíz szivárgás közben pakoltam össze és anyukám mosta ki a ruhákat amíg a kórházban voltunk.
A másodiknál azt hiszem a 38. héten mostam és a szülés előtti napon pakoltam be (39+6)
Szerencsére korán, mert 37hetesen mar szultem.
32 hetesen elkezdtem osszepakolni, de csak 36.hetre kerult be minden!:)
36-37 het kornyeken mindket gyerekkel es most us ugy tervezem.
Elotte en dolgoztam. Eleve a bevasarlast is 35 hetesen inteztuk, sok mindent rendeltem es elore kineztem, hogy mit hol akarok beszerezni, igy egy delutan alatt megvettunk mindent.
De bevallom, hogy nalam a babaholmi osszerakasa is 2x nehany orat vett igenybe, nem tudom, hogy mi tarthat azon napokig/hetekig.
Egyik reggel kimostam a ruhakat, textiliakat, kiteregettem, masnap reggel pedig kivasaltam es osszehajtogattam. A korhazi taskaba pakolas 20 perc, volt lista, hogy mit kell vinni es mibol mennyit.
De en nem voltam veszelyeztetett, marmint nem voltam fekvesre utasitva es a vegen is birtam csinalni mindent, fizikailag rendben voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!