Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Köldöksérv = császármetszés?

Köldöksérv = császármetszés?

Figyelt kérdés
Van valakinek ez ügyben tapasztalata? Vagy ettől szülhetek simán? Dokihoz egy hét múlva megyek, 31 hetes vok.
2010. jún. 14. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem :(
2010. jún. 14. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Erre én is nagyon kíváncsi lennék. nekem is van köldöksérvem, bár a szerencsések közé tartozom, mert elég szépen visszahúzodott a köldököm műtét nélkül.

Amikor legelőször voltam a dokimnál akkor mondtam neki, hogy köldöksérvvel születtem, de nem mondott rá semmit. Legközelebb én is rá fogok kérdezni.

21h km

2010. jún. 14. 22:43
 3/6 A kérdező kommentje:
nekem nem volt sérvem, terhesen jött ki. Elég hamar, 12 hét körül, és kb 2-3 hónapig nagyon fájt a köldököm, csak fekve volt jó. Most 31 hetes vok, és nagyon kidudorodik, de már legalább annyira nem fáj. de nem is tökéletes. Hova kéne elmennem vele? Úgy értem, milyen orvoshoz, hogy milyen szülésre számítsak? Háziorvos? Vagy a nőgyógyásznak szóljak?
2010. jún. 14. 23:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem mindenképp a nődokidnak említsd meg hiszen jó ha ő tud róla.Majd ő tovább "küld" az illetékes dokihoz ahol ezt esetleg kezelhetik.Ja és persze így meg tudod vele beszélni hogy így szülhetsz "rendesen".

2010. jún. 15. 02:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp a nőgyógyásznak!
2010. jún. 15. 08:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is van köldöksérvem, már a terhesség eleén észrevettem. Az első kérdésem az volt a dokimhoz, hogy ugye nem kell ez miatt császározni. Azt mondta nem. Akkor van baj a köldöksérvvel ha nem tudod visszanyomni, és ha hánysz. Nekem ezt mondták.
2010. jún. 15. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!