Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, hogy most nem...

Miért van az, hogy most nem kívánom annyira az uramat? Egyáltalán nem tudok rá koncentrálni mikor együtt vagyunk.23hetesen ez normális?

Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!!Ez normális ne aggodj,ez a hormonok okozák ,párod bíztos meg érti.Meg lehet hogy benned van ,hogy ovod a babád ne hogy gond legyen közzbe.Meg a növekvő pocakod is lehet ,hogy kényelmetlenek találod .Ne aggodj én is ugyan így voltam .32-33 hetesen ujbol előjött a sex íránti vágyam ez tartot egy hétig .Utána 38 hetesen ugyan ugy kívántam a párom.Azota nem kívánom a párom és ez meg a közelgő szülés véget lehet.ÜDV:39 hetes kismama!!!Jo baba várást!!!
2008. okt. 30. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen,normális,én is mindig a terhességemre tudtam gondolni,féltettem a babát.Nem vagyunk egyformák,van aki fel sem veszi.Adj időt magadnak,beszéld meg a pároddal a félelmeid.
2008. okt. 30. 17:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. okt. 30. 17:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, félted a kicsit, vagy rá figyelsz. :)

Én bevallom, utoljára a 14. héten voltunk együtt a párommal, most 27 hetes vagyok. Ha nem akarod, akkor ne eröltesd, ezzel csak még jobban ártasz a párkapcsolatodnak, mert a párod érzi, hogy szinte kötelességből csinálod.

2008. okt. 31. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!