Gabriel teszt szerintetek mi lehet?
A barátnőmnek több mint 1 hete késik
Ma vettünk egy gabriel tesztet amin egy csík volt
aztán fél órával később megnéztem és a második csík is látszott de színtelen volt. amikor még nem kezdtünk el tesztelni akkoris lehetett látni hol fog megjelenni a két csík.
Szerintem csak én képzelek oda csíkot
de volt olyan együttlétünk ami nem volt 100%os biztonságú
Szerintetek ismételje meg a tesztet holnap reggel?
vagy egyértelműen negatív?
remélem tényleg szellemcsík
ha megtörtént a beágyazódása akkor az több mint két hete volt, és most ez a 8. nap hogy késik
Nagyon stresszelt ebben a hónapban a vizsgák miatt is
és ezekben a napokban aggódtunk is lehet hogy azért késik ennyit?
Az ilyen tesztek 10 perc után már nem érvényesek. Ha fél óra múlva jelent meg a csík akkor az egyértelműen negatív.
Az hogy látod, hogy hol fog megjelenni a csík, hát istenem. Kell rá egy bevonat ami aktiválódik a hcg-re, egyértelmű, hogy ez kitűnik.
Egy hetes késést már régen ki kéne mutatnia a tesztnek, hogyha terhes, viszont lehetséges az is, hogy hibás teszt volt. Mindenesetre szerintem ne egy napot hanem kb 3-5 napot várjatok a következő teszttel.
Első vagyok
az én gabriel tesztem még egy óra múlva is negativ volt, majd reggelre lett 2 csikos és terhes voltam
reggel új teszt.
2. vagyok.
közben eszembe jutott, hogy évekkel ezelőtt is végeztem egy tesztet (nem védekeztünk, utána 72 órás... a szokásos), mert paráztam, hogy terhes vagyok. Nekem is megjelent egy ilyen nagyon-nagyon halovány valami. nagy volt a riadalom, rohantam a dokihoz, de nem voltam terhes. de ez nem garancia arra, hogy a te barátnőd esetében nem áll fenn mégis terhesség. ha csak héba-hóba védekeztek, ahogy írod, elég valószínű, hogy befigyel a baba. teherbe esni könnyebb, mint hinnéd!
2 nap múlva reggel újabb teszt és ha is ilyen kétértelmű, irány az orvos.
minden alkalommal védekeztünk, de egyik alkalommal lecsúszott a gumi..
Én akkor aztmondtam, hogy legyen esemény utáni, de ő azt, hogy ebből semmi nemlesz.
és persze ilyenkor megy a körömrágás :S
Nekem a Gabriel teszten mindig látszódott a tesztcsík helye, ami színtelen volt. Nem kellett semerre forgatni egyértelműen ott volt. Mikor viszont tényleg terhes lettem azonnal megjelent a határozottan színes csík.
Szóval, ha nincs színe, akkor szerintem csak szellemcsík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!