Ugye nem árt ha naponta többször iszok pezsgőtablettát?
Figyelt kérdés
21 hetes vagyok, reggel, este iszok pezsgőtabit, egyben 200mg magnézium van ja és néha iszok hozzá kálciumot is.
Most olvasgattam, hogy a magne b6-ot eszik inkább a kismamák a görcsök ellen, de ha a pezsgőtablettától sem görcsöklök, akkor az is jó?
2010. jún. 14. 19:47
1/4 anonim válasza:
jó igen, az is magnézium, úgy tudom, a magne b6 csak azért jobbb, mert a b6 vitamin segíti a magnézium felszívódását
2/4 A kérdező kommentje:
köszi, de szedek gravidát, abban is van azt hiszem, szóval akkor felszívódik:))
2010. jún. 14. 21:46
3/4 anonim válasza:
Nem, dehogy árt!Úgy van, ahogy az első válaszoló írta.Még annyit tennék hozzá, hogy a calciumost ne idd minden nap.A túl sok kálcium idő előtt elmeszesítheti a méhlepényt.Én csak az első trimeszterben ittam, főleg akkor, amikor a csontfejlődés volt.Most több tejterméket eszek-iszok.Nem jó a túl sok calcium.A magnéziumot ihatod ugyanúgy tovább.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. jún. 15. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!