Milyen szülész-nőgyógyász Dr. Spánik Gábor?
Konkrétan minden érdekelne vele kapcsolatban! Milyen orvos, mennyibe kerül a terhesgondozás nála, terhesgondozáson minden alkalommal készít-e UH felvételt( vagy ha nem, de ha kéri valaki plusz pénzbe kerül-e)? Valamint jól tudom-e, hogy az ÁEK-ban vezeti le a szüléseket? Mi a tarifája szülésnél, és mi a véleménytek magáról a korházról(szülőszobák, szülés utáni elhelyezés)?
Válaszotokat előre is köszönöm
Szia! Én hozzá jártam, amíg el nem költöztünk Budapestről. Nekem nagyon jó tapasztalatom van vele kapcsolatban. Korrekt, nyugodt, ha kérdezel tőle, mindent rendesen elmagyaráz. Olyan vizsgálatokat is megcsinált már a koraterhességem alatt, amik nem is voltak kötelezők, csak úgy megnyugtatásképpen. Szóval mindenre kiterjed a figyelme.
7ezer volt nála egy vizsgálat, és nekem mindig csinált képet az ultrahangról. Van kint a rendelőjében egy tábla, ott kint vannak az árak. A szülés ezért 70ezer nála (a vizsgálat díját mindig meg kell szorozni 10-el, ez újabban az íratlan szabály a nőgyógyászoknál).
Ja, az előző vagyok. Jól tudod, az ÁEK-ban vezeti le a szüléseket. Az ottani szülészet pedig nemrég lett felújítva. Szép és modern lett, választhatsz a szülésnél az alternatívák közül is.
Sok sikert! :-)
36 hetes kismama
Szia! Köszönöm szépen a válaszodat :) ! Akkor ha jól értem minden alkalommal készített a piciről UH-t is (külön kérés nélkül) ? Azt tudom, hogy a tízszeresét illik a szülésnél fizetni, csak van aki nem kertel és mondja magától a tarifát. A mostani orvos akihez járok pl. 5 ezret kér/ alkalom (UH nincs benne), viszont a szülés levezetéséért 70 ezret kér el.... Esetleg azt még meg tudnád mondani, hogy az ÁEK-ban lehet-e szülésznőt fogadni vagy sem?
Mégegyszer köszönöm a gyors válaszod, szuper babavárást kívánok erre a kevéske időre :D !
Szia
Lehet szülésznőt fogadni, igen. Ismerek is egyet. Megírom priviben a nevét és a tel.számát.
Köszönöm a jókívánságaidat, már számolom a napokat. :-)
Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele! Már kismamaként kerültem hozzá, közel 4 hónaposan. Figyelmes, kedves és precíz orvos. Magánrendelésre jártam hozzá, de ha szükséges volt, nem volt gond azzal, hogy bemenjek hozzá ügyeleti időben, teljesen ingyen.
Nincs "tarifája" a szülésnél. Ha gondolod adhatsz neki hálapénzt, de ugyanolyan figyelmes veled akkor is, ha nem fizetsz. Teljes biztonságban éreztem magam nála, megbíztam benne, csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!