Ma töltöm a 40. hetet az ultrahang terminus szerint. Még semmi jele hogy ki szeretne bújni a baba, ilyenkor mi lesz?
Én is hasonlóan voltam, csak 4-5 nap különbséggel és végig menzi szerint számoltak, mikor 32-34 napos ciklusaim voltak. A 12 hetes UH is mutatta a 4 napot, ez a lelet elő is került a kiírt napon. Viszont nem volt olyan fényes a helyzet, az utolsó NST-m (40+3 hetesen) már nem volt tökéletes, el is küldtek UH-ra. Végül még aznap megindult magától a szülés.
Amúgy rögtön nem fektetnek be amúgy se, de erőszakkal főleg nem. Ha jók a leleteid, akkor lehet számolnak plusz napokat, de kórházfüggő is, van ahol alapból hagynak 42 hetes korig is indítás nélkül, nálunk csak 41 hetes korig és 40+5-nél befektetnek.
Ja, és sehol sem kellett írásban nyilatkozni, elég volt szóban.
Utolsó voltam
Nem is kell, hogy jele legyen.
Én is tökéletesen jól voltam végig, se jóslófájás, se hasleszállás, se semmi.
Egyedül jártam kocsival CTG-re (30 km)
Aztán 39+4 hetesen is szintén voltam CTG-n, dokim megvizsgált, utána még bababoltban is voltam, és hazafelé az Auchanban a pénztárnál kezdett folyni a magzatvizem. Először le se esett, hoyg mi van. Utána órákkal kezdődtek az enyhe fájások, estére meg is lett a fiam.
SZóval azért mert most nem érzel semmit, akár már ma este is babázhatsz.
De lehet, még 1 hétig bent marad.
Saját felelősségre otthon maradhatsz, ha minden eredményed rendben, de ezt a dokival beszéld meg.
Tegnap voltam orvosnál. Fel akartak venni az osztályra,hiába mondtam ,hogy a vérzés szerint jövő héten lennék 40. Hetes terhes. Saját felelősségre hazajöttem.
Egyébként ezt az uh terminust nagy baromságnak tartom,föleg igy,hogy tudom mikor fogant a baba.
Az első gyereknél jósló fájásokkal mentem be a kórházba egy keddi reggel,akkor megvizsgált két orvos is. Azt mondták már nem engednek haza. Egész nap iszonyúan fájt már,föleg délutánra de a kutya nem foglalkozott velem. Este nyolckor megvizsgált az éjszakás orvos,aki szerint ez jósló még mindig. Aztán 10 után már nem bírtam tovább szoltam a szülésznőnek,fél kettőre lett meg a baba.
Most a második babánál ha minden rendben van szeretnék minnél tovább itthon maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!