Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma délután megyek először...

Ma délután megyek először UH-ra. Nagyon félek, hogy mégsem vagyok terhes, már napok óta ezen izgulok, hogy mit fog látni. Vajon tényleg terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Elviekben, ha minden jól megy 7 hetes és 1 napos vagyok, teszteltem egy szép pozitívat, egy hét késés után.

Állandóan pisilni járok, sokszor forog a gyomrom, fájnak a melleim, sőt párszor, már a derekam is fájt.

2008. okt. 30. 13:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg igen! GRATULA!

Ne izgulj! Már lesz szívhang is :)

2008. okt. 30. 13:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát remélem, csak nemrég olvastam az egyik kérdésnél adott válaszra, hogy akár ciszta is okozhat pozitív tesztet!!!
2008. okt. 30. 13:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ez így van, de nem hinném hogy nálad ciszta lenne. ne stresselj, mert most itt olvashatod hogy a stress korai vetélést okozhat, méghozzá olyat amit észre sem veszel csak egyszerüen megjön. szóval ne stresselj, szerintem nem lesz baj.
2008. okt. 30. 13:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ugyanilyen gondolataim vannak, pontosan ezt érzem én is, csak én hétfőn megyek orvoshoz. Kérlek mindenképp írd meg hogy mi volt!!! Nagyon izgulok...
2008. okt. 30. 16:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindketten nyugodjatok meg! Ezt mindenki érzi egyébként... Sajna ez ellen semmit sem lehet tenni. Aztán amikor megerősíti az orvosod és láthatod, netán hallhatod is a kis szívét, megkönnyebbülsz! Azt meg nem is mondom, hogy eztán meg érte fogsz aggódni... De azért sok csodás pillanatot is jelent, élvezd ki a babavárás minden pillanatát, mert rohannak a hetek! 14 hetes kismama
2008. okt. 30. 20:05
 6/10 A kérdező kommentje:

Csak a petezsákot látta az orvos, és azt mondta, hogy egy héttel kisebb, mint amekkorának kellene lennie, legalábbis az elmaradt mensi alapján, úgyhogy két hét múlva újra vissza kell mennem.

Szívhangot még nem tudták megmutatni, de mutatta az orvos, hogy olyan pumpáló mozogást tesz, úgyhogy két hét múlva már azt is meg tudja mutatni. Sőt két fényképet is kaptam a "pacámról".

Sok boldogságot nektek!!!

Kedves harmadik válaszoló, majd te is megírhatnád, hogy mit láttatok, hallottatok.

2008. okt. 31. 07:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

3. vagyok. Szívből gratulálok!!!!! Mindenképpen jelentkezem, remélem hasonló élményekkel.

2008. okt. 31. 08:19
 8/10 A kérdező kommentje:
3. válaszoló hol vagy? Vagy valami baj történt??
2008. nov. 5. 09:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Na van baba?? Hogy vagytok? 38 hkm
2010. máj. 24. 14:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen van baba. Sőt itt ül az ölemben a 11 hónapos kisfiam.
2010. máj. 25. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!