Akinek koponyavégű fekvésű a babája, az hol érzi csuklani és hol érzi a legtöbbet mozogni?
Figyelt kérdés
4. baba, de még ilyet egyiknél sem éreztem. Olyan, mintha mindenhol ott lenne. Csuklani is mindenhol lehet érezni, de legerősebben talán köldök vonalban. A faros babámat egész lent éreztem csuklani,az tuti.2018. máj. 11. 13:43
11/15 anonim válasza:
Csuklást a torkodban érzed, más is :D
12/15 anonim válasza:
Kedves kérdező, nekem is 4. Baba most 35+5 napos vagyok , és a csuklast én is bal oldalon érzem. Ő sokat csukliik a többihez képest. Nekem elejétől befordult. A harmadik babám 31+5 naposan az nagyon fájdalmas volt. Hogy vagy?
13/15 A kérdező kommentje:
Jól vagyok köszönöm! Mára kicsir bedagadt a kezem és a lábam, 33+2 hetes vagyok, jól fekszik a baba, nekem legintenzívebben köldök mellett csuklik, de mindenütt érezhető.:) Te hogy vagy kedves utolsó, mekkorák a gyerekek, hogy bírod?
2018. jún. 15. 11:07
14/15 anonim válasza:
Ma voltam dokinál. Vaskos mehszaj és 1 ujjnyi nyitva. 27.-ét néztem ki szülésnek:) aztán meglátjuk. Csütörtökön megyek vérvételre meg nstre, várom nagyon.
Luca 7 Zita 4 Emma 1.5 a férjem itthon van 1 hónapja, panaszra nincs okom:)
15/15 A kérdező kommentje:
Hu de jó! :) Simán születtek?
Egyébként hasonló korúak a gyerkőceink! :) Nálunk Linda 8éves,Bence 4 és Lorina 16,5 hónapos.
Sajnos Lori császáros volt két sima szülés után, nagyon megviselt. Most újra sima szülés a cél. Nagyon izgulok. Ráadásként mindhárman 34 hetesen jöttek. De én még nagyon nem szeretnék szülni, remélem 36 hétig most sikerül kihúzni. :)
2018. jún. 16. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!