Normális, ha a kismama nem kívánja a szexet az első trimeszterben?
Én se nagyon kívántam az elején, mert én is állandóan aludtam :(
Nna de aztán a kb 10.hét óta le se lehet lőni, szerencsére visszatért a kedvem!!
34 heteske
Az első trimeszterben nem javasolják a szeretkezést, mert igen könnyen vetéléshez vezethet még ebben az időszakban.
30. hetes kismama
Szia! Én 10 hetesen még mindig nem kívánom :( Hála Istennek, a párom nagyon megértő, de nem szabad elhanyagolni őt sem. Én is úgy hallottam, hogy a nem ajánlatos a szex az első trimeszterben.
Amikor próbáltuk, akkor sem volt olyan, mint előtte, úgyhogy én a magam részéről hanyagolom a témát, amíg magától vissza nem jön a kedvem.
Én sem kívánom a szexet, sőt a párom azt mondta, hogy ő be sem szeretné tenni, mert hát ott már van valaki. Jó,lehet, hogy ez majd idővel változik nála is és nálam is.
7 hetes és 1 napos pocaklakós
Szia!
Én is így voltam kb 14 hetes koromig. Utána rendbejött minden, de 20 hetes koromtól a páromnak ment el a kedve, szerinte már nem vagyunk ott kettesben és kellemetlen neki. Persze most is van szex, csak ritkábban, és más alternatívával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!