6 hetes vagyok és gyakran fáj a fejem. Fejfájás, torokgyulladás, láz esetén mik a gyógymódok? Milyen gyógyszert szabad bevenni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 11:51
1/5 anonim válasza:
Terhesség alatt a PANADOL tbl.-t lehet szedni, v. egyéb paracetamol tartalmú szert! Megfázás esetén kamilla tea, gőzölögtetés sok folyadék, Stérimar orrspray stb.. A védőnőd biztosan válaszol majd a kérdéseidre kérdezd bátran!
Szia, 29 hetes kismami
2/5 anonim válasza:
+ hársfatea,méz,párologtatás a lakásban,osscilococsinum,kakukkfű szirup hurutoldásra.
3/5 anonim válasza:
Rubophen,lándzsás útifű szirup,méz,meleg citromos tea,(hársfa,csipkebogyó,kamilla)Sterimar orrspray,borogatás,negro.
Kb.ennyi.
Én napi 2x-3x 1ev.kanál propoliszos mézet eszem.
Óvatosan a gyógyszerekkel a legtöbbet nem ajánlják terhesség alatt,orrcseppet semmiképp.
Ha nem múlnak a tünetek 3-5 nap után doki és antibiotikum.A lázzal is vigyázni kell.
4/5 anonim válasza:
Szia.Én 24 hetes vagyok.A fejem a kezdetektől fájt nagyon.Erre nekem a nőgyógyászom Magnerot tablettát ajánlott.Recept nélkül kapható.Reggel 1 és este 1 az alkalmazása.Alkamzható izomzat ill. bármilyen görcsökre.(fej,Láb,fokozott ideg izomingerlékenység kezelésére.)De sima fejfájásra a Panadol szedhető.De nekem az nem volt jó ill nem múlt a fejfájásom.A 16 hét körül pedig rendesen megfáztam vártam 1-2 órát az orvosnál válaszként pedig azt mondták hogy mint kismama nem szedhető semmi csak:Kamilla tea,sok méz, citrommal, ill C vitamin még szedhető.jobbulást.Jó egészséget.24 hetes kismama
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. okt. 30. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!