Ha valaki 38 hetet betoltotte, mit jelent ha estenkent (ejszakankent) par napja joslo fajasai vannak?
Pontosan azt jelenti, hogy jóslófájásaid vannak. Maga a szó is azt jelenti, hogy közeleg a szülés. De hogy napra mikor lesz, azt Uri Geller sem tudná megmondani. :-)
De 38 hetesen bármikor.
Én a 36. hétben vagyok és 3-4 hete vannak éjszakánként keményedéseim és jóslóim, két-három napja pedig napközben is nagyon sokszor. Ráadásul a szülést megelőző összes alternatív tünet jelentkezik nálam: gyakori széklet, hányás, étvágytalanság, fáradtság és hiszti, a méhszájam is nyílik. A dokim szerint ne aggódjak, mert ez még nem jelent semmit, ettől még szülhetek a 40. héten is, lehet, hogy ez csak a dolgok furcsa egybeesése és azzal nyugtat, hogy ha mégis ezen a héten szülnék, akkor sem lenne semmi gond, főleg, hogy a babám már javában három kiló felett van, két héttel mindig fejlettebb volt, valószínűleg elszámolták a terhességemet.
Egyszóval neked is és nekem is az esélyünk 50-50%, vagy hamarosan szülünk, vagy nem. Úgyhogy én próbálok eltekinteni ezek felett a dolgok felett, figyelem a testem, de nem élem bele magam semmibe.
Ez az Uri Gelleres tetszett, tök jót mosolyogtam rajta!:))))
A kérdésre válaszolva, bármikor lehet szülés 38 hetesen. Nekem eddig össz-vissz 2x volt jóslófájásom, én hétfőn leszek 38 hetes, de úgy állok hozzá hogy ettől függetlenül bármikor lehet hogy szülés lesz, ha pisilek már megrögzötten vizsgálom a wc papírt "mi" van rajta nehogy elmenjen a nyákdugó vagy hasonló. Vagyis pont hogy várom is már végülis.:))
Szóval lehet hogy holnap megszülsz de lehet csak 1-2 hét múlva. Mindenesetre "szép":) szülést majd Neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!