Terhesen nem árt az ammónia mentes hajfesték?
Figyelt kérdés
Kibírnám én ezt a 9 hónapot, ha nem őszülnék rettenetesen már kiskorom óta. Örökletes őszülés+sötét a hajam, így kevés a pigment vagy mi a szösz. Lényeg, hogy nagyon őszülök.Festhetem a hajam? (26 éves kismama)2018. máj. 6. 17:01
1/5 anonim válasza:
Nem árt. Jól szellőző helyen fesd. Viszont lehet hogy nem fogja be mindenhol. Nekem konkrétan dobja ki a festéket a hajam. Pedig terhesség előtt sose engedte a színét, (én fodrásszal festetem), most meg hajmosáskor Fekete víz folyik.
2/5 anonim válasza:
Nem árt, csak jól szellőző helyiségben fess. Nekem sokkal intenzívebb lett a szín és tartósabb is terhesen, szoptatás alatt viszont jobban kopik. 😊
4/5 anonim válasza:
Jól szellőzteteve kell..
( én épp most csináltam egy hete)
33 hkm
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊😊
2018. máj. 7. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!