Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire lehet veszélyes,...

Mennyire lehet veszélyes, ártalmas, káros, stb. a napi többszöri lépcsőzés?

Figyelt kérdés

Emeleten lakunk, 21 lépcsőfok van, kissé meredek. Kénytelen vagyok azért egy nap kb. 5x lemenni és felmenni rajta.

Árthat ez a sok lépcsőzés már ilyenkor?

31 hetes kismama vagyok

2008. okt. 30. 10:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is lépcsőzök sokat. Nem hiszem, hogy ártana nekünk.

Persze nem futni kell felfele.

Én kifejezetten tornának használom a lépcsőzést: fenék feszes, egyenes hát, stb :) Jót tesz a vérkeringésnek és az izmoknak :)

Bár állítólag utolsó héten, ha nem akar beindulni a szülés, a lépcsőzés segíthet rajta...

34 heteske.

2008. okt. 30. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

mi a 4. lakunk és terhesen 1 nap 2-3x megtettem a távot. a dokim mondta, hogy nem kellene sokat lépcsőzni, mert a hasam és a benne lévő babóca meg minden súlya miatt kinyílhat a méhszáj és hamarabb fogok szülni. Na úgy is lett, mert a 38. héten szültem. na de nekünk több lépcső van felfele 81 db. :)

minden jót.

5 és fél hós kisifú anyuja

2008. okt. 30. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:

szia! Mi is emeleten lakunk a másodikon és én is nap mint nap lépcsőzök nem is egyszer! Nem hiszem, hogy bajunk esne tőle! Valóban ez is amolyan kisebb torna mint ahogy az első válaszoló is írta! Persze tényleg nem szaladni kell csak szép kényelmesen!

34 hetes kismama

2008. okt. 30. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is többször lépcsőzök egy nap, hétfőn leszünk 38 hetesek és eddig nem vettem észre hogy ártalmas lenne, sőt még néha jól is esik, legalább ennyi mozgás meg van meg a séta. Mást úgy se nagyon bírok már.:(
2008. okt. 30. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is a 2. szinten lakom ,ez kb 40-44 lépcső, lift nincs. Én 37+3 voltam mikor szültem .Nem tudom, hogy a lépcső miatt volt-e. Sokszor keményedett a pocakom az utolsó hetekben és elkezdtem kinyilni is. És szülés előtt 2és fél héttel mentem el szabira, addig dolgoztam (ott is volt lépcső :s )
2008. okt. 30. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja azt kihagytam, hogy ettől még a babám jól van. :)

3 hónapos múlt.

2008. okt. 30. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia

mi a 4.en lakunk, 81+9 lépcsővel. Lift nincs a házban. A 40. hetet taposom. Szerintem nem árt!

De ha úgy érzed elég, küldd le a párodat.

Könnyű szülést!

2008. okt. 30. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!