Mivel kenhetném ezt?
Figyelt kérdés
kijött a mellkasomon és a mellemen,mellem között leginkább ilyen apró pici "pattanásszerűek",vagy kiütés,nemtudom minek hívjam,nem piros,nem is pattanás mert nem fehér a közepe meg ilyenek és apró,szóval szerintem a melegtől,de sok,és leginkább a két mellem között,ahol a melltartó összeér elöl.(remélem érthetően írtam le).néha kicsit viszket,de csak ott,de nagyon zavar,mert olyan mintha mindig több lenne ott.Esetleg nemtudtok ajánlani valamit rá amit kenhetnék?Vagy hintőpor?Vagy vettem a születendő babánknak sudocrem-et,az nem lenne esetleg jó rá?Vagy valami ötlet?Bőrgyógyászhoz most tuti nem megyek,mert ki se mozdulok,mert esek össze,meg órákat kell ott várni+időpont előbb....ha tudtok segíteni jólenne:)Köszönöm.(31h)2010. jún. 13. 18:52
1/4 anonim válasza:
Szerintem elég, ha napközbe többször lezuhanyzol és behintőporozod.
egy leendő bőrgyógyász kismama
2/4 A kérdező kommentje:
Óhh,köszönöm:)A napi több zuhi megvan,de akkor hintőporozom is majd,eddig azt nem mertem,vagyis semmit nem mertem rá kenni.
2010. jún. 13. 20:02
3/4 anonim válasza:
A hintőpor az jó. Felszívja az izzadtságot. Én ebben a hőségben minden zuhi után szó szerint borítom magamra.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor holnap veszek egyet,mert csak lábhintőpor van itthon,az meg nemhinném hogy jó:)
2010. jún. 13. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!