Toxémiás, vagy toxémiagyanús terhesség után vállaltál/vállalnál még gyereket, ha koraszülés nem volt, és csak a terhesség legvége volt necces?
Elsonel.a vegere 3keresztes vizelet.6 het alatt majd 20 kilo viz.
Vernyomasom csak a szuloszoban szokott fel.
En mar 40+5 napos voltam mikor a feherje megjelent.aznap befektettek,ejjel meg is indult magatol.
Vegul csaszar lett,de nem emiatt.
Lett meg 2 gyerkocunk.egyiknel sem jelentkezett meg csak toxemia gyanuja sem.
Ikrekkel volt pre-eklampsiám a 35. héten. Ez már a toxémia következő fokozata, utána a kóma jön.. vagyis jött volna, de minket megmentettek.
Két évre rá szültem a kistesót, ő egyedül jött, 40 hétre, egészségben meglett.
Nincs nagyobb esély, hogy újra kialakul, nekem mindenütt ezt mondták.
4: persze, hogy para. Végig paráztattak vele, kijelentették, hogy ez az volt, aztán láttam az ismerősömnél, hogy milyen kimenetele lehet... szeretnék babát, pont azért voltam konzultáción más dokinál is, picit megnyugodtam, de nem 100 százalékosan. Érted, hogy számolok el magammal, ha másodjára úgy járok, mint az ismerősöm?
Többieknek köszönöm a válaszokat, megnyugtató látni, hogy másodjára tényleg nem jellemző, hogy ismétlődik. Én is így tudom, szerintem már mindent elolvastam, amit a neten találni lehet erről, de azért jobb konkrét tapasztalatokat is hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!