Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korai hes vagyok ciki hányni...

Korai hes vagyok ciki hányni ha hirtelen rám jön az utcán?

Figyelt kérdés
Volt esetleg valaki így...
2018. ápr. 28. 14:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én szilveszter este a busz felé menet lettem rosszul a sült kolbásztól, amit ismerősömnél ettünk. Nem tudtam mit csinálni, férjemmel egy fa mellett megálltunk. Mondanom sem kell, hogy az arra sétáló ember mit gondolt rólunk, mikor tisztes távból inkább visszafordult... Szerintem nem ciki, ezt nem lehet visszatartani vagy elmúlasztani csak úgy. Azért tűnik annak, mert az emberek egyből a legrosszabbat feltételezik, és ítélkeznek, de ezzel nem kell foglalkozni. Én is egy zacskót tartottam a kabátzsebemben a későbbiekben, bár szerencsére nem volt rá szükség.
2018. ápr. 29. 09:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2018. ápr. 29. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!