Lehet valami baja a gyereknek ha a feleségem cigizik terhesség alatt? Hogy lehetne leszoktatni róla?
Ha leteszi az ember a cigit max 1-2 napig lesz idegbeteg nem egy életre.Hány hete tette le? Hány hetes terhes?
Amúgy ha stikába cigizik és piszkálod azzal nem segítesz rajta.Nyilván a reakciójából arra következtetsz, hogy ez van.
Nagyon sokfajta betegsége lehet a babának attól, ha cigizik az anyuka.Google a barátod.Próbálj vele beszélni, vagy kapd rajta.
6 napja.
8 hetes terhes.
Legyél vele megértő, de árulja el mennyi cigit szív. Biztasd, hogy meg tudja csinálni.Le tudja tenni.Szívjon napról napra kevesebbet.Mondjuk ha 10-et szív, akkor szívjon holnap már csak 5-öt.Holnapután meg 3-at azután csak 1-et.Én mikor megtudtam, hogy terhes vagyok 1 hét alatt bírtam csak letenni.Ajánlom figyelmébe a Allen Carr Végre nem dohányzom című könyvet én vagy 100x elolvastam azután, hogy letettem teljesen és tényleg max 2 nap voltam idegbeteg attól, hogy nem szívhatom.Viszont született egy csodaszép egészséges babám, lett egy egészségesebb életem és nem szoktam vissza.:)
Sok sikert nektek.
Unokatesómnak orrsövényferdülés műtét lett belőle.
Folyamatos nátha.Légzőszervi megbetegedés.
39 éves.
Ismerősöm:mindkét gyereke folyamatos tüszős mandulagyulladás és egyéb influenza nátha csúnya köhögés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!