Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezt ettem ma.24 hetes terhes...

Ezt ettem ma.24 hetes terhes vagyok. Szerintetek ez kevés? Nem érzem magam éhesnek. Ja és gyalogoltam kb 2 órát ma.

Figyelt kérdés
[link]
2018. ápr. 24. 19:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem sincs benne semmi szörnyűséges.

Nekem terhességi cukorbetegségem van, és még ennyit se ehetek.

2018. ápr. 24. 21:18
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Akkor én elmondom mit ettem ma:

-1kakaóscsiga

-1 pizzas twister (fornetti)

-egy kehely vaníliafagyi

-egy pohár tej

-egy negyed szelet márványsajtos pirítós

-pár szelet csoki

Én 14 hetes vagyok

2018. ápr. 24. 21:35
 13/15 anonim ***** válasza:
79%

Gondolom, akinek terhességi cukra van az nem zabálja két pofára a péksütikét krumplival!

Az sem véletlen, hogy ennyi IR-es kismama illetve ennyi terhességi cukros kismama van. Mind-mind ennek a rossz arányú étkezésnek köszönhető!

2018. ápr. 24. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindennap hasonló az étkezésed? Először a kalóriára reagálnék. Szerintem kevés, de az se feltétlen igaz, hogy mindenkinek 2000+ kell. Én átlag 1800 körül ettem terhesen, napi 5-6 alkalommal, sose voltam éhes. Vagyis max reggel mikor felkeltem. Még híztam is terhességem alatt, 10 kiló plusszal mentem szülni. Úgyhogy nem éheztettem magam, gondolhatod. Voltak napok, mikor többet kívántam, akár 2000 körül vagy felett, máskor jóval kevesebbet, volt mikor csak 1500 körül ettem. Emiatt kérdezem, hogy minden egyes nap hasonló-e.

Amúgy szerintem is sok a cukor, sokmindent eszel ami csak üres kalória. Miért írod amúgy? Én a brutális étkezési szokásaimon változtattam (napi 2 étkezés és rengeteg cukor...) és féltem attól, hogy így hirtelen túl keveset fogok enni. De hamar rendbejött az étvágyam, szóval a cukor helyett egyéb értelmes dolgot ettem, nem is sóvárogtam úgy a cukros kaják után sem. Biztos neked is van valami okod arra, hogy figyeled.

2018. ápr. 24. 22:07
 15/15 anonim ***** válasza:

187 g ch tényleg sok egy napra, mikor van, aki cukrosként 180 ch/napra van beállítva?

Én is ekörül eszek, (igaz nem feltétlen cukorból meg fehérlisztből), 1900 kcal körül jön ki 1 napom, és egyszerűen nem tudok ennél kevesebbet enni... :S Másik 2 terhességemnél nem volt ez, most folyton éhes vagyok :/

2018. ápr. 25. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!