Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki azt mondja, hogy már...

Mindenki azt mondja, hogy már lent van a hasam. Most vagyok 35 hetes nem korai még ez? Meddig bírhatjuk még? Mensi szerű görcseim is vannak.

Figyelt kérdés
Igaz mindig is azt mondta mindenki, hogy hamarabb meg fogok szülni, mert " óriásbébim" van! 32hetesen 2511g volt a becsült súly!
2008. okt. 29. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia én 34 hetes vagyok és ugyan ez van nálam is mindenki azt mondja, hogy elkezdett leszállni a pocakom! Nekem ios vannak menszi szerű görcseim én hívtam a dokit is de azt mondta ez ilyenkor már normális!Pénteken megyek hozzá azért rákérdezek mégegyszer!
2008. okt. 29. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A saját példámat írom le:

- 33. héttől leszállt a hasam

- mensiszerű görcsök = jóslófájások szintén onnantól vannak

- 32 hetesen 2604g súlyú volt a babám (38. héten 3600g)

Jelenleg 39+2 hetesek vagyunk

2008. okt. 29. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Nekem már három hete leszállt a pocakom, és kb négy hete vannak joslóim, de még egyben vagyok. Az orvos is azt mondta, hogy ettől még simán kihúzhatom végig. Minden jót! 36 hetes kismama.
2008. okt. 29. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Az tényleg nagy, nekem a 31. héten volt 1950g, de az is nagynak számít.

Lehet, hogy előrehaladottabb a terhességed.

Én a 34. hétben vagyok, mensiszerű görcseim már több hete vannak, azok csak jósló fájások, nem jelentenek semmit.

De megvan az esélyed, hogy előbb megszülsz, szerintem én is előbb megfogok.

2008. okt. 30. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!