17 hetes várandós vagyok, nemrég új munkahelyre kerültem ( nem tudják, hogy terhes vagyok. ) A baj az, hogy 8 vagy 12 órákat állni kell, és iszonyat hangos a gépek zaja (én is csak füldugóval viselem el). Ez árt a baba egészségének, hallásának, ugye?
Figyelt kérdés
sajnos abba a helyzetbe kényszerültem hogy másállapotban kell munkát keresnem. gyárban, operátorként... gondolom a baba egészsége miatt abba kell hagynom. Értelmes válaszokat köszönöm :)2018. ápr. 19. 18:21
21/26 anonim válasza:
Jól mellefogtal, ugyanis nem a gyerekeket gyűlölöm, hanem a helyzetükkel aljas módon visszaélő terhes nőket, akik ahelyett h még a teherbeeses előtt biztosítanák egy gyerekhez a megfelelő körülményeket, inkább másokon átgázolva oldják meg menetközben!!
22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok ostoba, és gonosz kommentet, a kérdést törlöm, #11-es, neked pedig ilyen hozzáállással biztos nagyon boldog életed lehet. Nem veszekedni akartam, de látom, másoknak egy szimpla kérdés már alibi a civakodásra.
Költöztem is közben, muszaj volt, nem maradhattam előző munkahelyemen...
Értelmes válaszokat köszönöm, a bunkó és ostoba, lehetetlen okfejtéseidre viszont nem vagyok kíváncsi.
2018. ápr. 21. 12:29
23/26 anonim válasza:
Köszi, maximálisan boldog az életem, én nem vagyok rászorulva arra, hogy másokat alattomos, sunyi módon atverjek a sajátos érdekeim miatt. :)
24/26 A kérdező kommentje:
Akkor jó :) Büszke vagyok rád, puszi , buksi simi, csak így tovább :* :*
2018. ápr. 21. 15:35
25/26 anonim válasza:
De amúgy mikor kerülne szóba az, hogy terhes? Bemegy interjúra, és az az első szava hogy szia én terhes vagyok és te hogy vagy? Senkinek semmi köze hozzá.
26/26 anonim válasza:
Kérdező,
Mi történt azóta?
( a kérdés kiírásakor én is terhes voltam, 37. Hétig dolgoztam... azóta született mégegy gyermekem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!