Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35. héten még zárva vagyok,...

35. héten még zárva vagyok, másnak mikor kezdett nyílni a méhszáj?

Figyelt kérdés

35. hétben vagyok, nőgyógyászom ma mondta, hogy még zárva vagyok. Így ebben a hónapban biztosan nem jön a baba.

Ami persze nem is baj, hiszen még minimum 2 hetet jó lenne, ha maradna.

Május közepére vagyok kiírva.

Remélem túl nem hordom.

Kinek mikor kezdett nyílni a méhszáj?

Jövő héttől kell elhagynom a magnéziumot is. Ez is elő fogja mozdítani a szülés indulását, jól tudom?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2018. ápr. 17. 15:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azon a héten amikor szültem csütörtökön vizsgált a doki. Semmi jele nem volt, hogy jönni akar. Totàl zàrt voltam, vasárnap szültem.
2018. ápr. 17. 17:05
 12/17 anonim ***** válasza:
40 hetesen még teljesen zárt voltam, kézzel tágítottak, hogy el tudják végezni az amnioszkópiát. 40+6 hetesen szültem.
2018. ápr. 17. 17:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Nálam úgy volt, hogy sosem nyílt ki... van három gyerekem, de gőzöm sincs, mik a fájások. Az orvosom azt mondta, betonból van a méhszájam.

Ikreket is vártam, és egy babát is, túlhordással! Zárt maradtam!

Persze császárok lettek.

2018. ápr. 17. 18:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem is tippelgetett a doki is, a szülésznő is, egyik se jött be :) Szerintem az a jó, ha zárva vagy, így védve van a baba az esetleges fertőzésekkel szemben.
2018. ápr. 17. 18:44
 15/17 anonim ***** válasza:

#3: van mikor doki mondja, hogy a napokban nem lesz szülés, aztán még aznap beindul. Nálam fordítva volt, 37 hetesen méhszál c2111, 38 hetesen lent volt a feje, doki azt mondta napokon belül szülés, 39 hetesen c2222 méhszáj, 40 hétre szültem, de legalább magától beindult.. úgyhogy semmit se jelent.

Magnéziumot elhagytam 36 hetesen, ez nem hozza előrébb a szülést, mint ahogy a példámban láthatod.

2018. ápr. 17. 19:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Az elso szulesemnel elfolyt a viz, fajasom egyaltalan nem volt es a korhazban, amikor megvizsgaltak meg teljesen zart volt a mehszaj. Fajas meg mindig nem volt. Viszont rovid idon belul jott az elso, egybol eros volt es 3 percesek. 4 oran belul mar babaztam. 39 hetes voltam kereken.

A masodik babaval felidotol nyilt a mehszaj, 39 hetesen mar 3 ujjnyira nyitva volt. Vegul inditottak a szulest, mert a korhazbol elengedni mar nem mertek, annyira nyitva voltam, magatol viszont megsem lettek fajasok. 39+4-nel szultem, ha nem inditjak, akkor ki tudja, hogy meddig maradt volna bent a fiam. :)

Ennyire nem jelentett ez a mehszaj dolog semmit sem nalam...

2018. ápr. 17. 20:14
 17/17 anonim ***** válasza:
35 hetesen zárva voltam teljesen,minden rendben volt,aztán 35+4 szültem...a semmiből jött,ki akart jönni és valószínű el számolták mert normál méretű baba volt és minden rendben volt.pedig azzal ijesztgettek a nővérek hogy koraszülött és hogy az csak a 8. hónap,stb,stb....makk egészséges
2018. ápr. 17. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!