Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Április 7.-én voltam együtt a parommal. Szeretnénk második babát. Utolsó menstruació Marc.7

35 napra szokott megjönni. 11ere vártam, de semmi. Teszteltem több fajta teszttel.Mindennap és negatív.

Szerintettek lehetek terhes? Semmi tünetem sincs se folyás. Vagy kesőn fogant a baba és meg azért nem mutatja ki? Mikor teszteljek legközelebb?

2018. ápr. 15. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Végül is akkor 4-5 napja késik?Akkor már több,mint valószínű,hogy biztosat mutat a teszt.

Április 7-én nem igazán foganhatott,hiszen március vége felé lehetett peteérésed.

De ha mégis 7.én volt ovud,akkor sem mutatna még semmit a teszt,hiszen még csak 1 hét teszt el a kettőből.

Valószínűbb,hogy csak késik.

2018. ápr. 15. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Április 7. óta alig 1 hét telt el. Nincs az a teszt, ami bármit is kimutatna.
2018. ápr. 15. 21:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Ma megjött. Még szoptatom éjjel nappal a 11hós fiam és reméltem hátha most talán sikerült a tesó. :( Már egy féléve próbálkozunk. De úgy lászik így védve vagyok, míg le nem szokik.

Köszönöm a válaszokat.

2018. ápr. 16. 07:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha majd ritkábban szopizik,könnyebben teherbe esel,nem is kell teljesen elhagyni.
2018. ápr. 16. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!