Ki mennyit hízott a 24. hétig?
őszinte leszek nem tudom pontosan mennyit híztam, mert nem tudom pontosan mennyi voltam terhesség előtt.
Először védőnőnél 10 hetesen voltam akkor 64-et mért. Nem tudom hogy a 10.hétig jött e fel valami.
2 hete voltam a védőnőnél akkor 69et mért.
Szóval hivatalosan 5 kg eddig, de mondtam a dokinak hogy szerintem ez több 1-2 kg-val mert nem tudom mennyi voltam terhesség előtt. Erre azt mondta azt nézzük ami a kiskönyvbe van írva szóval 5 kg.
173 cm vagyok
Hála isten még nem vizesedek és striám sincs eddig. A vérnyomásom olyan mint terhesség előtt 100/60. nekem mindig is ennyi volt. Cukrommal eddig nem volt gond. Jövőhéten megyek terhelésre. Egyébként teljesen tünetmentes terhesség van ami még mindig hihetetlen számomra. Első baba és kisfiú :)
Kiváncsi leszek mennyivel megyek majd szülni és tényleg olyan hamar lemegy-e mint amilyen sokan mondták már :)
húgom annyival jött ki a kórházból mint amennyi szülés előtt volt :)
uh 2-es sajnálom!
Volt valami tünete? vagy egyszerűen csak magas lett a terhelésnél?
25 hetesen mért a védőnő, akkor jártam +12 kg-nál. Most 32 hetes vagyok, +18 kg van rajtam. 171 cm 61 kg-ról indultam.
Előző terhességemnél is +25 kg lett a végére.
Nem hantam..és enn is tudtam mindig..
10. Hétig mégis fogytam 1,5 kg-ot.
A "hízást" a valós terhesség előtti súlyomtól számítom.
23. Hétig 3 kg jött fel
28. On mértek újra itt plusz 5 kg
Tehát 8 kgnál tartok...
Nem merek belegondolni mi lesz a vége..
Egyébkent nem latszik semmi.. Csak a. Hasam nőtt( icipicit én látom a derekamon..)
Hátulról nem látszik még mindig hogy terhes vagyok....
173 cm vagyok én is.
Most indult 1 hete a vizesedést, amit sok vízfogyasztással, vagy pihenősebb napon tudok kordában tartani..( dolgozom ülő+rohangálós munka)p..stresszfaktorok az ügyfelek)
30 hkm
Nem hánytam, és enni is tudtam..
( bocsi valami van a táblagépemmel, a világért nem az gépelőöttk, amit akarok..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!