Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, akinek terhesség...

Van olyan, akinek terhesség alatt is volt menstruációja?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan zajlott le? Ugyanúgy voltak menzesz tünetek (hasi görcs, derékféjés, mellfájás stb)?

2018. ápr. 13. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem menstruáció volt a húgomnak,hanem a baba mellett hematóma. Hónapokig pecsételt,vérzett tőle úgy,hogy a babának semmi baja nem lett.
2018. ápr. 13. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt az előző terhességemnél hematóma, sajnos misseb ab lett a vége. Úgy néz ki most is összejött a baba, viszont most a méhszájseb miatt vérzek. Szex után jött a vérzés, 2 napig pecsételő volt, 1 napig volt több, most ismét pecsétel. Az orvosom mondta, hogy ez belefér méhszájseb miatt. Mivel előtte az uh-on nagyon vastag volt a méhnyálkahártya, így ha menstruáció lenne, az nem ennyi lenne,hanem jóval több és görcsölnék. Semmim nem fáj.
2018. ápr. 14. 07:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért érdekel a dolog, mert elég bizonytalan vagyok. 2 nappal előbb jött meg a vártnál, de úgy, hogy semmit nem éreztem, a menzesz közben sem, holott nekem mindig elég erős fájdalmaim szoktak lenni. Pár napig véreztem, sem túl erős, se nem túl gyenge nem volt. Én nem gondoltam a terhességre, hiszen megjött. Csak nem úgy ahogy máskor. Ezért felmerült bennem a gyanú. Érdemes tesztelni? Nem tudom mit tegyek, elég tanácstalannak érzem magam.
2018. ápr. 14. 08:44
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
nem erdemes. nem vagy terhes valoszinuleg. erhesseg alatt nincs menstruacio, minden egyeb vwerzes pedig megfigyelest igenyel. tesztelj hogy elfogadd, ennyit tudsz tenni
2018. ápr. 14. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!