Van olyan, akinek terhesség alatt is volt menstruációja?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan zajlott le? Ugyanúgy voltak menzesz tünetek (hasi görcs, derékféjés, mellfájás stb)?2018. ápr. 13. 21:10
1/4 anonim válasza:
Nem menstruáció volt a húgomnak,hanem a baba mellett hematóma. Hónapokig pecsételt,vérzett tőle úgy,hogy a babának semmi baja nem lett.
2/4 anonim válasza:
Nekem volt az előző terhességemnél hematóma, sajnos misseb ab lett a vége. Úgy néz ki most is összejött a baba, viszont most a méhszájseb miatt vérzek. Szex után jött a vérzés, 2 napig pecsételő volt, 1 napig volt több, most ismét pecsétel. Az orvosom mondta, hogy ez belefér méhszájseb miatt. Mivel előtte az uh-on nagyon vastag volt a méhnyálkahártya, így ha menstruáció lenne, az nem ennyi lenne,hanem jóval több és görcsölnék. Semmim nem fáj.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért érdekel a dolog, mert elég bizonytalan vagyok. 2 nappal előbb jött meg a vártnál, de úgy, hogy semmit nem éreztem, a menzesz közben sem, holott nekem mindig elég erős fájdalmaim szoktak lenni. Pár napig véreztem, sem túl erős, se nem túl gyenge nem volt. Én nem gondoltam a terhességre, hiszen megjött. Csak nem úgy ahogy máskor. Ezért felmerült bennem a gyanú. Érdemes tesztelni? Nem tudom mit tegyek, elég tanácstalannak érzem magam.
2018. ápr. 14. 08:44
4/4 anonim válasza:
nem erdemes. nem vagy terhes valoszinuleg. erhesseg alatt nincs menstruacio, minden egyeb vwerzes pedig megfigyelest igenyel. tesztelj hogy elfogadd, ennyit tudsz tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!