Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon megijedtem, baj lehet?

Nagyon megijedtem, baj lehet?

Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok. Ma lett kész a labor eredményem. 0 rh+ a vercsoportom. Ellenszűrések negatív, de a direct coombs pozitiv lett. Holnap du van orvos, és addig tiszta ideg vagyok már. Több vetélésem volt, őt nem szeretném elvesziteni. Lehet ettől baja? Mit jelent ez? Másnak is volt?
2018. ápr. 11. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
nem kell aggódni, csak akkor gond, ha a baba rh-. de nálunk is pl nekem - amíg anyukámnak +, és kapott egy injekciót és meg volt oldva, és ez még a 90es években volt.
2018. ápr. 11. 20:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Ilyenkor hogy nézik a babát, hogy milyen, vagy hogy működik? Hülye kérdés tudom, de egyszerűenár nem értem...
2018. ápr. 11. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 11. 20:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, de én rh pozitiv vagyok, nem negatív. Ha jol értelmeztem ez negatív anyáknál van
2018. ápr. 11. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
igazad van, akkor nincs gond, nekem is ez a vércsoportom amúgy, és nem volt semmi gond, fel se merült hogy meg kéne nézni a baba vércsoportját, majdnem 2 éves és még mindig nem tudom.
2018. ápr. 11. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!